Current track

Title

Artist

Background

Doamne binecuvântează America

Written by on iulie 5, 2020

Doamne binecuvântează America și toți americanii. În această zi istorică de sărbătoare Te rog să privești cu mila și îndurarea Ta la această țară cu o moștenire creștină autentică. Binecuvântează prezentul și viitorul acestei țări. Binecuvântează generația de azi și de mâine să păstreze valorile moștenite de la fondatorii acestui stat, care l-au construit pe principiile și valorile lăsate de Tine în Sfânta Scriptură.

Binecuvântează președintele actual al Statelor Unite. Binecuvântează întreaga conducere federală, națională și locală din SUA. Ajută fiecare om înălțat în dregătorii să te cunoască pe tine, să iubească oamenii și să gestioneze puterea încredințată de Tine cu responsabilitate și cu dragoste pentru oameni.

Binecuvântează Biserica Ta din SUA să ardă în clocot pentru Tine atât pe continetul American, cât și până la capătul pământului. Binecuvântează păstorii, diaconii și liderii de tineret responsabili de alte inimi să poată face față atacurilor diavolului și în orice bătălie spirituală să fie învingători. Binecuvântează consilierii spirituali ca în aceste vremuri să fie sursa Ta de mângâiere pentru orice inimă frântă.