Current track

Title

Artist

Background

Un cuplu din Texas a atoptat cinci frați pentru a nu-i despărți

Written by on august 2, 2020

Andi și Thomas Bonura au visat întotdeauna să aibă o familie mare. După 15 ani de căsătorie, cuplul și-a îndeplinit în sfârșit visul, au adoptat 5 frați care trăiau separat în centre de asistență maternală.

Cuplul din Texas a avut dificultăți în a avea copii. Andi a pierdut o sarcină înainte de a rămâne însărcinată cu gemeni, care, din păcate, s-au născut prematur și doar unul dintre copii, Joey, a supraviețuit. Au încercat din nou să aibă copii, de data aceasta, Andi a dat naștere celor două fiice ale lor, Sadie și Daphne. După aceea, medicii i-au sfătuit să nu mai continue să încerce pentru că ar putea apărea complicații.

Andi a declarat: „Am decis să adoptăm cu mult înainte de a avea copii, am simțit întotdeauna că îmi doresc asta. După cel de-al treilea copil, ni s-a spus că din motive de sănătate și siguranță, nu ar trebui să mai încercăm să facem și alți copii. Dar noi am visat întotdeauna să avem o familie numeroasă. Cu ajutorul reprezentanților unui orfelinat, ne-am pregătit, am parcurs pașii pregătitori, obținand licența în 2017″.

La scurt timp, familia Bonura a reușit să îl adopte pe Bryson. Familia fiind impresionată de acesta, mai ales atunci când au aflat că Bryson are înca patru frați mai mari, atunci nu au ezitat să se își pună în plan să îi adopte pe toți, pentru a-i ține uniți.

Nu după mult timp, frățiorii David și Gabrielle au fost adoptați de către noua familie a fratelui lor mai mic. Apoi au venit și frații lor gemeni mai mari, Thomas și Carter.

Ziua pe care familia Bonura au așteptat-o a venit, în sfârșit. Au primit vestea că părinții biologici ai copiilor au renunțat la drepturile lor asupra acestora.

„Decizia de a-i adopta a fost una ușoară. Când au sunat de la orfelinat și ne-au întrebat dacă vrem să-i adoptăm, a fost un da hotărât, un răspuns de moment, la fiecare dintre cei 5 copii. Erau atât de prețiosi și deja erau în inima mea”, a spus Andi.

SURSA | BreakingChristianNews