Current track

Title

Artist

Background

Comanda ta l-a ajutat pe Alin sa continue lupta cu CANCERUL!

Written by on septembrie 4, 2020


Amariei Alin are 11 ani si se lupta de cativa ani cu un nemilos, CANCER la creier. Tratamentul il efectueaza in Turcia la Clinica Özel Amerikan Hastanesi din İstanbul.

 

In luna Mai, Libraria Crestina Maranatha (www.librariamaranatha.ro) a donat pentru Alin suma de 7.760 Euro. Din pacate, din cauza pandemiei Alin nu a reusit sa ajunga in luna Iunie in Turcia. Dupa eliminarea restrictiilor de circulatie, in final Alin a reusit sa ajunga la tratament in Turcia. De pe aeroport, Alin impreuna cu mama lui ne-au transmis un mesaj de multumire pentru toti clientii Librariei Maranatha, care au facut posibil ca el sa poata ajunge la tratament. Prin donatiile si comenzile clientilor de Biblii, carti crestine si cadouri crestine, am reusit impreuna sa ii intindem o mana de ajutor.

Mai jos, puteti urmari mesajul video de multumire! 

Si tu poti ajuta un copilas bolnav de CANCER! Intinde o mana de ajutor chiar acum! Intra pe www.librariamaranatha.ro si comanda o Biblie, o carte crestine, un cadou, jucarii pentru copii etc, si poti contribui la salvarea vietii unui copilas bolnav de cancer.