Current track

Title

Artist

Background

Doamne binecuvântează ACUM România

Written by on septembrie 29, 2020

Politica este un subiect care adeseori ne împarte în diferite tabere. Dar, politica este unul din domeniile de bază la care Biblia ne dă instrucțiuni stricte și clare.

„Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceți rugăciuni, cereri, mijlociri, mulțumiri pentru toți oamenii, pentru împărați și pentru toți cei ce sunt înălțați în dregătorii, ca să putem duce astfel o viață pașnică și liniștită, cu toată evlavia și cu toată cinstea”. 1 Timotei 2:1-2

Cum adică să ne rugăm pentru păcătoși avizi după putere, „pentru hoții, criminalii, plagiatorii, curvarii și imoralii”, așa cum sunt cel mai des etichetați pe social media, care pe deasupra ne mai impun prin lege convingerile lor? Și cum adică, „ca să putem duce astfel o viață pașnică și liniștită, cu toată evlavia și cu toată cinstea” în cetatea și biserica noastră ține de ei?

Da, exact asta zice Cuvântul și asta este chemarea noastră a fiecărui creștin. Dragă cititor, nu știm ce convingeri împărtășești pe marginea acestui subiect sensibil, dar te chemăm să fii un om al rugăciunii. Să te rogi împreună cu noi ACUM pentru fiecare primar care candidează pe liste și pentru cei care mâine vor fi validați ca și primari. Te invităm acum să te rogi împreună cu noi pentru România.

Dumnezeul Cerurilor și al pământului, Creatorul și Stăpânul Universului, venim în fața Ta și te rugăm să binecuvântezi ACUM România. Tu știi viitorul nostru al fiecăruia și știi viitorul României. Tu știi cine mâine vor fi felicitați și validați ca și primari, Te rog ca în orele care au mai rămas Tu să veghezi asupra acestui proces. Te rog să supraveghezi procesul de numărare a voturilor și să nu îngădui falsificări. Te rog Doamne ca Tu să pui în fruntea fiecărei primării oameni destoinici care să binecuvânteze localitatea lor și împreună cu Biserica locală să colaboreze pentru slava și gloria Numelui Tău.

Doamne Te rog în mod special pentru candidații cu valori creștine care au luptat în această cursă și au traversat o campanie obositoare fizic, emoțional și spiritual, Te rog ca Tu să faci voia Ta și să le dai biruință indiferent de rezultate. Te rog să îi întărești fizic, emoțional și spiritual mai departe și să răsplătești familiile lor antrenate în această bătălie dură. Te rog mângâie tu rănile provocare de ura irațională exprimată de oponenți și urmăritori  nedocumentați în toată această perioadă fierbinte de campanie. Te rog vindecă-le trupul, mintea și inima și întărește-i mai departe în chemarea lor să fie oamenii ai Tăi, destoinici pentru orice lucrare bună.

Te rog și pentru cei care mâine vor fi desemnați primari, să își ocupe și să-și exerseze funcția cu mare responsabilitate înaintea scaunului Tău de Domnie și în fața poporului. Te rog să pui în inima lor dragoste pentru localitate și pentru oamenii care îi vor conduce în următorii patru ani. Te rog să binecuvântezi fiecare localitate din România cu primari gospodari și cu Biserici active, care să conlucreze împreună pentru binecuvântarea României.

Doamne binecuvântează România!