Current track

Title

Artist

Background

START serilor de tineret la Biserica „Vestea Bună” din Cluj-Napoca

Written by on octombrie 5, 2020

Ești student și ai ales pentru formarea ta profesională capitala studențească a României Cluj-Napoca? Vei petrece următorii trei ani în Cluj și cauți o comunitate unde să crești spiritual, să slujești și să fii implicat într-un grup de tineri creștin? Ai nevoie de suport spiritual, emoțional și moral în integrarea și acomodarea ta la Cluj?

Vineri, 9 octombrie, ora 18:30, Biserica „Vestea Bună” dă startul unui nou an de studii și a unui nou sezon de întâlniri a grupului de tineret și studenți. După o pauză lungă de carantină, începe anul de studii cu noi prieteni și cu o nouă familie la Biserica „Vestea Bună” din Cluj-Napoca.

În meniul fiecărei întâlniri, vei descoperi prieteni noi, părtășie pentru suflet, încurajare, vei auzi urechea lui Dumnezeu plecată la rugăciunile tale și mâinile Lui de Tată care te vor cuprinde când sentimentul de singurătate te înconjoară.

Dacă ești nou în oraș sau niciodată nu ai făcut parte dintr-un grup de tineri, studenți sau adolescenți creștini, acum este momentul. Ești binevenit să auzi „Vestea Bună”, să îi descoperi mângâierea și să o dai mai departe acolo unde lucrezi sau înveți.

Găsiți locația Bisericii „Vestea Bună” pe strada Rodnei, 40 (395,63 km), 400393 Cluj-Napoca. Pentru mai multe detalii, indicații sau întrebări, urmăriți pagina oficială a Bisericii AICI!