Current track

Title

Artist

Background

Cuibus Stefan conducător al bisericii Vestea Buna Cluj-Napoca, pentru 20 de ani, între anii 1963-1983, a plecat la Domnul

Written by on octombrie 7, 2020


În seara zilei de 4 octombrie 2020, fratele Cuibus Ștefan, unul din veteranii bisericii, și-a încheiat alergarea aici pe pământ la frumoasa vârstă de 92 de ani.
A fost neobosit în slujirea sa, din cadrul bisericii Vestea Bună, până în urmă cu câțiva ani când vârsta înaintată și-a spus cuvântul.
Neputinţa fizică din ultima parte a vieții pământești l-a ținut departe de comunitatea de credință în care a fost conducător timp de 20 de ani. O perioadă grea de slujire, între anii 1963-1983, când credința românilor a fost pusă la grea încercare de regimul communist.
În dreptul fratelui Cuibus Ștefan se potrivesc cuvintele Apostolul Pavel: „M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credinţa. De acum mă aşteaptă cununa neprihănirii, pe care mi-o va da în „ziua aceea” Domnul, Judecătorul cel drept. Şi nu numai mie, ci şi tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui.” 2Timotei 4:7-8
Biserica Vestea Bună vă invită să fiți alături de familia Cuibus la slujba de înmormântare, ce va avea loc miercuri, 7 octombrie, de la orele 14:00, la capela cimitirului reformat din cartierul Someșeni.
Din partea Bisericii Vestea Bună și a conducerii acesteia, Pastor Daniel Bujeniță