Current track

Title

Artist

Background

Viorel Iuga: Adevărul merită repetat

Written by on octombrie 25, 2020

Creștinii în general și credincioșii baptiști în special afirmă cu multă convingere că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu. Cum Autorul nu Se schimbă, nici Sfintele Scripturi nu pot fi „revizuite”. În consecință, pentru fiecare creștin autentic, definiția vieții, a binecuvântărilor, păcatului, familiei, Bisericii, morții, iadului, raiului, judecății etc. rămâne aceeași. În conformitate cu învățătura clară a Sfintelor Scripturi:
Viața este darul lui Dumnezeu și nimeni nu are dreptul să ”intervină” în apariția ei sau în curmarea ei.

Sexul unei persoane este decis de Dumnezeu prin concepție și nimeni nu are voie să intervină în schimbarea lui. Binecuvântările vor continua să aibă aceeași Sursă și păcatele vor continua să aibă aceleași consecințe vremelnice și veșnice.

Familia va continua să se întemeieze doar între un bărbat și o femeie care intră de bună voie într-un legământ pe viață.

Împăcarea cu Dumnezeu va fi posibilă doar în mod personal, pe aceeași Cale, prin credință în Jertfa Domnului nostru Isus Cristos.

Biserica rămâne Mireasa lui Isus Cristos formată din toți oamenii născuți din nou prin Duhul Sfânt.

Judecata finală este pentru toți și Cuvântul Judecătorului va trimite la fericire veșnică sau la blestem veșnic.
Fiecărui om îi rămâne dreptul la luarea unei decizii, atât pentru viață, cât și pentru veșnicie.

Mă rog să decidem înțelept cât mai mulți, adică să ascultăm în toate aspectele vieții și în fiecare zi de Domnul și Mântuitorul nostru Isus Cristos. Aceasta înseamnă să trăim cum ne cere învățătura Lui curată și clară prezentată în Sfintele Scripturi.