Current track

Title

Artist

Background

Duminica Orfanului: „O zi. O Voce. Un scop”

Written by on noiembrie 7, 2020

Duminică, 8 noiembrie, Alianța România Fără Orfani (ARFO) invită toată Comunitatea Evanghelică la celebrarea „Duminica Orfanului” prin rugăciune. Summit-ul cu motto-ul: „O zi. O Voce. Un scop” va fi marcat online și fizic în fiecare biserică locală prin rugăciune.

Duminica Orfanului va fi marcată în toată țara printr-o Săptămână de Rugăciune pentru cei care au rămas fără grija părintească. „Fiecare din noi poate face ceva pentru a aduce o schimbare în viețile copiilor vulnerabili și ale familiilor lor”, consideră organizatorii evenimentului, de aceea fiecare dintre noi este provocat să descopere în această Săptămână de Rugăciune acel „CEVA” la care Dumnezeu ne cheamă să facem pentru orfanii României.

Te poți alătura săptămânii de rugăciune din intimitatea casei tale alegând una sau mai multe zile, abonându-te la newsletter-ul campaniei pe site-ul oficial Romaniafărăorfani.ro, accesând secțiune RUGĂCIUNE AIC! Vei primi zilnic motivele specifice de rugăciune prin email.

Implică-te în lanțul de rugăciune

ARFO beneficiază de sprijinul și implicarea multor oameni valoroși, cu inimă bună, dar mai presus de acest lucru este Dumnezeu care ne motivează și face ca lucrurile să se întâmple. De aceea, credem că ARFO are nevoie de rugăciune mai mult decât orice și vă invităm la aceasta în prima sâmbătă a fiecărei luni.

Vrem ca pentru 24 de ore să avem un lanț neîntrerupt de rugăciune (începem sâmbătă la ora 8:00 și terminăm duminică la ora 8:00). Fiecare se roagă individual. Vă invităm să vă alăturați pentru o jumătate de oră de rugăciune în care să ne rugăm (mijlocim) pentru visul ARFO: „Fiecare copil să ajungă într-o familie permanentă și să Îl cunoască pe Tatăl Ceresc”.

Cum facem asta?

Vă alegeți ora la care vreți să vă rugați mai jos. Vineri înainte de începerea lanțului de rugăciune veți primi motivele de rugăciune pe e-mail. Locurile disponibile le puteți vedea selectând datele.

Vă mulțumim că luptați alături de noi pentru cei care nu pot să facă acest lucru singuri/pentru copiii în dificultate.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă încurajează să vă alăturați inițiativei AFRO, să simțiți în rugăciune cu orfanii României și să acționați după cum vă îndeamnă Duhul. Dați această provocare mai departe, implicați familia, prietenii și biserica din care faceți parte, pentru ca să putem împlini chemarea și porunca lui Dumnezeu cu privire la ei.

„Deschide-ți gura în sprijinul celui mut, pentru drepturile tuturor celor ce stau să moară!
Deschide-ți gura și judecă drept; apără drepturile celui sărac și nevoiaș!” Proverbe 31: 8-9