Current track

Title

Artist

Background

Mihail Neamțu internat la Timișoara cu COVID

Written by on decembrie 4, 2020

Ultima sută de metri din campania pentru Parlamentare a impus un popas prin secția ATI din Timișoara la unii concurenți electorali. Mihail Neamțu, candidat PMP pentru Timiș a fost internat cu simptome de COVID și se află în grija medicilor de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. Deși este optimist și aparent bine, Mihail Neamțu a făcut un apel la cei care încă nu iau acest inamic invizibil în serios. Vedeți mesajul și apelul candidatului pentru Timiș cu masca pentru oxigen.

Vă chemăm în această bătălie ideologică, politică, verbală, dar și spirituală să vă rugați pentru cei care luptă cu noul virus COVID-19. Rugați-vă pentru Mihail Neamțu, Ben Oni Ardelean și toți cei antrenați în această cursă electorală, afectați de acest virus. Rugați-vă pentru vindecare și recuperare rapidă, pentru diminuarea maximă a consecințelor asupra sănătății post-covid. Rugați-vă pentru medicii care au grijă de cei internați și pentru cei care sunt infectați, dar nu au acces la tratament de calitate.

Mihail Neamțu este scriitor, speaker și politician. Format ca teolog și filosof, este pasionat de educație. A fondat Școala Neamțu și vine în politică cu motto-ul „Construim România deșteaptă”.

Iată tezele și argumentele pentru care pledează candidatul PMP Timiș cu nr. 1 pe buletinul de vot pentru Camera Deputaților:

„De ce trebuie să vii alături de PMP? Pentru că Mișcarea Populară luptă pentru ceea ce vrei și tu:
PMP susține transparența totală în administrație. Vrem să oprim risipirea banilor publici prin publicarea online a tuturor contractelor și facturilor instituțiilor publice;
PMP luptă pentru gaze ieftine românești din Marea Neagră în fiecare casă. Susținem extinderea rețelei de gaze la cel puțin 65% din gospodăriile României;
PMP pledează în Parlamentul European pentru creșterea finanțării fermierilor români în contextul în care piața europeană este „profund deformată de nivelul de subvenții”;
Construirea de centre zonale și județene pentru legume, fructe și alte produse românești;
Atragerea de fonduri europene pentru irigații;
PMP susține digitalizarea României. Toate taxele și impozitele să poată fi plătite online către primării;
Sprijinirea afacerilor locale și a antreprenorilor români. Mai puține taxe pe muncă;
PMP susține eliminarea tuturor pensiilor speciale;
PMP susține oprirea tăierilor ilegale de păduri;
PMP susține construirea a 5 spitale regionale și modernizarea spitalelor locale. Stop corupției din sănătate;
PMP susține înființarea a cel puțin 10 licee noi de informatică la nivel national. Este esențial să ne adaptăm vremurilor pe care le trăim. Avem nevoie în continuare de viziune și de acțiune eficientă în domeniul educației. Asigurarea Internetului în fiecare școală;
Construirea de grădinițe și creșe noi. Relansarea școlilor de meserii;
PMP este singurul partid din România care susține reducerea numărului de parlamentari la 300;
PMP susține revenirea la alegerea primarilor în două tururi;
PMP susține dezvoltarea infrastructurii și construcția de autostrăzi;
PMP este singurul partid din România care are ca proiect de țară unirea Republicii Moldova cu România;
PMP este un partid conservator, creștin democrat, care susține valorile tradiționale românești.
PMP are proiecte de lege depuse în Parlament pentru toate aceste teme importante pentru români. PMP este partidul care vine cu fapte, nu cu lozinci!”

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă provoacă să fiți informați și pregătiți pentru a face alegerea corectă. Votați pentru oamenii care vă vor împărtăși valorile și vă vor apăra libertățile.