Current track

Title

Artist

Background

Devoțional | Libertatea unei vieți calme, liniștite și stabile

Written by on ianuarie 22, 2021

Dar tu fii treaz în toate lucrurile, rabdă suferinţele, fă lucrul unui evanghelist şi împlineşte-ţi bine slujba. – 2 Timotei 4:5

Oamenii se nasc pentru a fi liberi. Libertatea este un dar de la Dumnezeu. Întrebarea este dacă ești dispus să treci prin orice este necesar pentru a fi liber sau dorești să rămâi acolo unde ești, pentru restul vieții tale? Dacă dorești să fii liber, cheia este să începi să faci ceea ce Dumnezeu dorește, pas cu un pas, pe rând, iar astfel vei reuși să ieși din problemele tale.

În 2 Timotei 4:5, Pavel îi spune lui Timotei să fie treaz în toate lucrurile și să-și împlinească îndatoririle slujirii lui. Acesta este un sfat bun pentru noi toți.

În loc să fim conduși de emoțiile noastre, atunci când ne confruntăm cu probleme, trebuie să ne liniștim și să ne concentrăm la ceea ce Dumnezeu ne-a chemat să facem. Dacă ești întristat de un anumit lucru, în loc să îl lași să îți ruineze viața, transformă acel lucru în ceva bun. Biruiește răul și mânia, rugându-te pentru cei care te-au rănit și au abuzat de tine. Contracarează sentimentele egoiste, făcând un lucru bun pentru cineva.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14275-devotional-libertatea-unei-vieti-calme-linistite-si-stabile?fbclid=IwAR3IKKRlfx87qK2tTmVtEzuNPDf5DXZQ35PX4AhDyq9XIhC9X3puOAfDtMw