Current track

Title

Artist

Background

Nicolae Geantă 🔴 Când moralitatea devine ghiveci

Written by on ianuarie 23, 2021

 Nici nu se uscase cerneala pe jurământul depus de domnul Biden, că noul președinte al USA, la prima așezare pe scaunul force-one  din Biroul Oval, a pus mâna pe stilou și a semnat niște „decrete” pentru drepturile minorităților homosexuale! Asta în contextul în care cu câteva minute mai înainte domnul Joe stătuse cu ochii închiși la rugăciunea părintelui Leo, lăcrimase în timp ce toți invitații cântau „Amazing Grace/Mărețul Har”, și chiar el însuși rostise Numele lui Dumnezeu și ceruse binecuvântarea Americii! Un fel de ghiveci moral, în care după ce te închini și ceri călăuzirea lui Dumnezeu alergi fuguța la vrăjitoare…

După acest eveniment fostul președinte HBO, Michael Lombardo, (un homosexual care împreună „cu soțul său și cei doi copii ai lor” l-au determinat pe domnul Biden să devină activist al căsătoriilor gay în 2012, după ce vicepreședintele de atunci i-a vizitat la ei acasă) a declarat entuziasmat: „Cred că moralitatea, umanitatea și autenticitatea lui Biden sunt rare… După patru ani de la ceea ce am văzut la Washington, toate aceste calități sunt ceea ce avem nevoie disperată acum”. Chiar așa, ce este moralitatea d-le Lombardo?

Când l-am văzut pe domnul Biden cu stiloul de semnat „decrete” în mână mi-am adus aminte că la Revoluția din 1989 – imediat după ce au fost executații soții Ceuașescu – primul decret semnat de domnul Iliescu a fost… „liberalizarea avortului!” Asta era musai necesar României îngenucheate. Urmarea? Peste 12 milioane de avorturi postdecembriste (mai bine de o jumătate de Românie!), îmbătrânirea populației, sate părăsite, școli închise, grădinițe reduse, lipsa forței de muncă, a vitalității nației, regres demografic dramatic, imposibilitatea colectării fondurilor pentru pensii, lipsă de performanțe sportive și școlare, uciderea unor posibili noi Eminescu, Iorga, Hagi, Nadia, Halep, Dorz… Sinuciderea României.

Ce urmări vor avea „decretele” semnate miercuri prematur de domnul Biden? Vom vedea. În niciun caz o Americă mai morală, o lume mai sfântă, o binecuvântare cristică, o luminare în întuneric. Dar un pas uriaș pentru adoptarea legislaţiei „Equality Act”, un „decret” care care va incrimina discriminarea persoanelor LGBT+ , legislație ce se vrea adoptată în primele 100 de zile de mandat. Adică un pumn în gură Bisericii! Obligativitatea la tăcere…

Moralitatea nu este să faci pe placul societății. Ci să faci binele cerut de Dumnezeu. Asta pentru cine are urechi de auzit să audă. Numai că mulți nu vor să audă decât ce vor!

PS: Între timp Christian Organization a cerut retragerea pastorului Franklin Graham de la „Samaritean Purse”! Motivul? L-a susținut pe Donald Trump.

Nicolae.Geantă