Current track

Title

Artist

Background

ANDRADA IȘTOC: În drum spre Canaanul promis

Written by on ianuarie 28, 2021

Multe râsete…multe cuvinte de suflet…multe sentimente îmbinate toate cu dor şi bine ascunse în inima mea transformă gândul meu într-un răsfăţ de aduceri de-aminte iar simţămintele îmi rătăcesc încoace şi-ncolo mânate de un entuziasm fără pricină. Mă întorc la vremea când păşeam pentru prima dată într-un loc necunoscut pe care îl percepeam drept cea mai mare dilemă cu care aveam să mă confrunt. 

Ma regăseam de multe ori înconjurată de intrebari precum: “Cum va fi?”, “Ce va fi?”, “Care este acum scopul meu?”, pentru timpul pe care Dumnezeu avea să mi-l pună înainte, un timp în care lucram pentru conturarea viitorului meu. Prezenţa Tatălui meu a fost darul cel mai de preţ în acest timp iar El folosea cu credincioşie fiecare eveniment şi etapa pentru a-mi dovedi purtarea Sa de grijă. El îmi cunoscuse dorinţa, visul, căutarea şi cred cu tărie că se îngrijise de absolut toate detaliile înca cu mult timp inainte.

Timpul petrecut în drum spre Canaan încă mă învaţă că Domnul meu este demn de onorat şi crezut chiar în mijlocul întrebărilor. Invăţ că El deschide uşi, făureşte drumuri şi croieşte cărări drepte puse sub semnul direct al voii şi planului Său măreţ. Învăţ că este o onoare sfântă să Îi urmezi visul Lui şi ulterior să te desfeţi în binecuvântările pe care le presară peste tine.

Pentru toate acestea Slava I se cuvin CELUI CE ESTE, A FOST ŞI VA FI!!! Experienţe trăite, motivatoare pentru mine de a recunoaşte că nu stă nimic în puterea mea, totul este despre ajutorul Lui, despre exemplul Lui, despre prezenţa Lui în mine, despre gândul Lui, care să-mi sfinţeasca propriul meu gând.

CITESTE MAI MULT: https://www.oglindainimii.ro/in-drum-spre-canaanul-promis/