Current track

Title

Artist

Background

Cine este Fericit?

Written by on februarie 10, 2021

Predica de pe Munte, rostită de Domnul Isus a stârnit curiozitatea întregii lumi. Fiecare rând-este o afirmație atât de puternică și care exprimă o stare deosebită pe care o poate experimenta un om! Mai cunoaștem această predică a Mântuitorului drept Fericirile. Este un etalon perfect pentru evaluarea vieții creștine. Dar, să recunoaștem că nu la fiecare ”creștin” se regăsește acest standard în viața sa. Cine este numit fericit?

Matei, în evanghelia care îi poartă numele, în cuprinsul capitolelor 5-7 găsim care este caracterul oamenilor care au o relație reală cu Dumnezeu.

Ferice de cei săraci în duh căci a lor ESTE Împărăția Cerurilor! Matei 5:3

Săraci în duh sunt cei care își recunosc nevoia și dependența de Dumnezeu. Un om care recunoaște Domnia Domnului Isus în viața lui, trăiește o viață plină de pace și încredere, pentru că stăpânirea vieții lui este în Mâna lui Dumnezeu. Domnul îi dă direcție în viață, face posibilă trăirea în neprihănire și acest om experimentează adevărata fericire. Omul care se supune, care se pleacă înaintea lui Dumnezeu- moștenește Împărăția Cerurilor în toată plinătatea ei.

”Fericiți sunt cei prigoniți din pricina neprihănirii, căci a lor ESTE Împărăția Cerurilor”. Matei 5:10

Poate fi prigonit pentru neprihănire, acel om în a cărui viață se vede domnia și

citeste mai departe: https://moldovacrestina.md/cine-este-fericit/#utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cine-este-fericit