Current track

Title

Artist

Background

Ministerul de Interne din Franța admite că expresiile folosite de ministrul Gérald Darmanin împotriva evanghelicilor „au fost nepotrivite”

Written by on februarie 12, 2021

Președintele și directorul general al Consiliului Național al Evanghelicilor din Franța (CNEF) au fost primiți marți, 9 februarie de consilierul pentru culte al ministrului de interne, Louis-Xavier THIRODE, pentru a discuta despre declarațiile recente făcute de către Gérald Darmanin, cu privire la evanghelicii din Franța. În urmă cu câteva zile, acesta a declarat că „creștinii evanghelici sunt o problemă majoră în Franța”. Remarci controversate și comentate de publicul larg, în timp ce deputații examinează în prezent proiectul de lege (deja controversat) „pentru consolidarea principiilor Republicii”. CNEF a cerut ministrului să facă bilanțul acestor observații defăimătoare, opunând-se totodată „oricărei tentative de

Articolul Ministerul de Interne din Franța admite că expresiile folosite de ministrul Gérald Darmanin împotriva evanghelicilor „au fost nepotrivite” apare prima dată în ȘtiriCreștine.ro.