Current track

Title

Artist

Background

DANIEL BRANZAI: Covidul și “Batalioanele ascunse“

Written by on februarie 17, 2021

Neputința cauzată de boală sau bătrânețe te plasează într-una din cele mai eficiente unități de luptă spirituală ale lui Dumnezeu. Existența ei este singura explicație a existenței lor. Bolnavi sau bătrâni, dispăruți aparent din sfera publică, oamanii aceștia fac mari isprăvi.

În toată lumea, răspândiți pe toată suprafața pământului, dar nelimitați la locații geografice, ei sunt capabili să lupte oricând și oriunde, determinând schimbări de situații disperate și mari biruințe în poporul Domnului. Eu îi numesc acum “Batalioanele ascunse” care-L slujesc pe Domnul oștirilor.

Au existat întotdeauna, iar una care a făcut mari isprăvi a ieșit din anonimat atunci când Căpetenia oștirii, Domnul domnilor și Împăratul împăraților a fost adus să fie închinat la Ierusalim:

“Rămasă văduvă și fiind în vârstă de optzeci și patru de ani, Ana nu se depărta de Templu și zi și noapte slujea lui Dumnezeu cu post și cu rugăciuni” (Luca 2:37).

Am să vă pun câteva întrebări:

1. În mulțimea aceea de preoți și leviți care “slujeau” la Templu câți dintre ei o băgau în seamă pe Ana? Câți o socoteau “împreună lucrătoare” cu ei?

citeste mai mult: https://barzilaiendan.com/2021/02/15/covidul-si-batalioanele-ascunse/