Current track

Title

Artist

Background

Devoțional | Crează atmosfera corectă

Written by on februarie 24, 2021

Dacă este cu putinţă, întrucât atârnă de voi, trăiţi în pace cu toţi oamenii. (Romani 12:18)

Dacă vrem să-L auzim pe Dumnezeu, trebuie să creăm o atmosferă care să ne conducă în prezența Lui. Prin `atmosferă` mă refer la mediul sau starea de spirit dominantă care ne înconjoară. Atmosfera este creată de atitudini; anumite atitudini încurajează sau împiedică relația noastră cu Dumnezeu. Pentru a-L auzi pe Dumnezeu avem nevoie de o atmosferă de pace și putem păstra pacea prin atitudinea noastră de credință în Dumnezeu și dorința de a-i ierta pe cei pe care am putea fi supărați.

Putem simți tensiunea din atmosferă atunci când este prezentă. De asemenea, putem simți pacea în locurile în care oamenii și situațiile sunt în pace. Ar trebui să lucrăm pentru a crea și menține atmosfera de pace oriunde mergem pentru că nu-L putem auzi pe Dumnezeu în mijlocul tulburărilor. O atitudine de ceartă și neînțelegere nu creează o atmosferă în care Dumnezeu va vorbi, ci El va vorbi într-o atmosferă de pace, în care inimile – și mințile – sunt în liniște, pline de iubire.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14474-devotional-creaza-atmosfera-corecta?fbclid=IwAR1I75RKcHEg03ZJtMVR5zSVJia9nBTindi7Dtd7BVsOi2jtahhidECJAfQ