Current track

Title

Artist

Background

Devoțional | Respectă timpul petrecut cu Dumnezeu.

Written by on februarie 26, 2021

Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi dacă Mă veţi căuta cu toată inima. (Ieremia 29:13)

Cu siguranță, trebuie să ne ocupăm de firea noastră pământească, pentru a ține piept duhului de pasivitate care încearcă să ne împiedice să creștem în cunoașterea lui Dumnezeu. Angajamentul de a petrece timp cu Dumnezeu este un angajament la fel de serios care oricare altul pe care îl vom face vreodată.

Dacă aș avea nevoie de dializă din cauza unei boli renale și ar trebui să fiu la spital de două ori pe săptămână la 8 dimineața pentru tratament, cu siguranță nu aș accepta nicio invitație să fac altceva în acel timp, indiferent de cât de atrăgător ar părea sau cât de mult mi-aș dori să fac acel lucru, pentru că aș știi că viața mea ar depinde de respectarea tratamentului cu dializă. Ar trebui să fim la fel de serioși față de timpul nostru cu Dumnezeu. Calitatea vieții noastre este influențată de timpul pe care Îl petrecem cu El, așa că părtășia cu El ar trebui să aibă prioritate în programul nostru.

Uneori devenim iresponsabili în respectarea părtășiei noastre cu Dumnezeu, pentru că știm că El este întotdeauna disponibil. Știm că El va fi întotdeauna acolo pentru noi, deci putem să „sărim peste” sau să ne reprogramăm timpul cu El, astfel încât să putem face ceva ce pare mai urgent. Dacă am prioritiza timpul petrecut cu Dumnezeu, s-ar putea să nu avem atât de multe situații „urgente” care tind să fure din timpul nostru.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14509-devotional-respecta-timpul-petrecut-cu-dumnezeu?fbclid=IwAR3BZw08M6stbh5Zc6PatMWj5eiTEq6L0h1wDKGHL4TnDifgcmgn4bnPnEo