Current track

Title

Artist

Background

Are 38 de ani, este mama a 15 copii și este însărcinată din nou: ”Nu ne vom opri aici. Am lăsat totul în seama lui Dumnezeu!”

Written by on martie 27, 2021

Patty, o femeie în vârstă de 38 de ani, care trăiește în Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, se mândrește cu o familie numeroasă. Are 15 copii, este însărcinată cu al 16-lea și nu are de gând să se oprească, întrucât adoră să fie mamă.

Patty și soțul ei, Carlos Hernandez, în vârstă de 37 de ani, trăiesc într-o casă cu cinci dormitoare, în Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii. Deși casa este acum neîncăpătoare pentru cei 15 copii ai lor, cei doi părinți reușesc să se descurce cu greu, însă sunt extrem de fericiți și își doresc și mai mulți copii.

”E foarte stresant și dificil să crești un copil. Bebelușii plâng mereu și este musai să ai grijă de ei. Însă este o binecuvântare. Am lăsat totul în seama lui Dumnezeu, astfel încât orice vrea Dumnezeu să ne ofere, vom fi fericiți.”, a mărturisit femeia, potrivit sursei citate.

Femeia a fost însărcinată mai bine de un deceniu, însă susține că adoră să dea naștere unui copil.

sursa: https://www.peroz.ro/actualitate/are-38-de-ani-este-mama-a-15-copii-si-este-insarcinata-din-nou-nu-ne-vom-opri-aici-am-lasat-totul-in-seama-lui-dumnezeu-40770?utm_source=Facebook&utm_medium=cross&utm_campaign=Digi24&fbclid=IwAR2akPoTB_Vps3daSgeWOASlyvHf9tWryZYgHfWc7NMBQ1jWKMmhkS-Jzv4