Current track

Title

Artist

Background

Tomy Berbece: Ați crezut că întunericul va putea conviețui pașnic cu lumina… au fost arse 45 de Biserici

Written by on iulie 17, 2021

Greșeală noastră a fost că am crezut că lăsând depravarea să crească precum aluatul la căldura primitoare a sobei bunicii, ne va fi bine, că întunericul ne va ocoli și că ne va lăsa în pace familiile, Bisericile, guvernul, școlile si toate celelalte instituții si domenii. Uite că nu-i așa. Întunericul si lumina se exclud reciproc. Unde întunericul crește lumina n-are ce căuta și invers. În Canada, de când au venit libertinii la conducere, numai începând din luna iunie au fost arse 45 de Biserici și arestați si hărțuiți o mulțime de preoți/pastori pentru simplul fapt că au continuat să vestească Evanghelia în “plandemie”.

Trăim experiența broaștei, care a cărat un scorpion în spate peste un râu. Scorpionul i-a promis broaștei că n-o va înțepa și că vor fi prieteni dacă îl va duce pe celălat mal, dar imediat cum a ajuns dincolo a si înțepat broasca. Cu ultima suflare aceasta a întrebat de ce a fost înțepată, iar scorpionul a răspuns: “Aceasta îmi este natura!”

Natura “destrăbălaților” este să fie invaziei, obraznici, răzvrătiți, victimizanți, să abuzeze si să strige că sunt abuzați, ei vor să dicteze peste marea majoritate, ei vor ca noi cu toții să le aprobăm nebunia, nu se opresc până când nu zicem și facem ca ei. Nu se opresc până când nu ne pervertesc copiii, cum cânta un cor de prin America atât de clar, că am avut dreptate când am crezut că vor veni după odraslele noastre. Ei nu au niciun strop de cuget si de rușine, ne pervertesc de la desene animate până la seriale, filme, știri, legi, străzi, panouri publicitare, campionate de fotbal, firmele și siglele lor, până și cardurile bancare vor să fie tot în culorile lor. Au cerut o zi, apoi o lună apoi un an, apoi legi, apoi programa noastră școlară, apoi au cerut ca cine nu-i aprobă să nu mai aibă job și lista invaziei lor continuă. Vor totul și nu se vor opri aici…

Noi, Biserica ce facem în tot acest timp? Rugăciunea nu este singura “armă”, ci avem și proclamarea Scripturii, avem și dovezile de vindecare și de eliberare din mijlocul nostru, pe care trebuie să le fluturăm înaintea lor. Avem Numele lui Hristos care îngenunchează orice demon. Folosim noi armele luminii de apărare si de atac?

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece