Current track

Title

Artist

Background

ACHIZIȚIONEAZĂ Calendarul de Misiune Kairos 2021

Written by on noiembrie 20, 2020

Prin calendarul din acest an, dorim să ridicăm cu întreaga Biserică un zid spiritual de apărare în jurul misionarilor, pentru ca harul și pacea lui Dumnezeu să inunde viețile lor și a celor care răspund chemării la mântuire. Războiul spiritual se duce pe genunchi și pentru ca mijlocirea noastră să fie cât mai concretă, fiecare dintre misionari a transmis câte 12 motive de rugăciune. Pentru fiecare zi din acest an, veți găsi câte un motiv special de rugăciune. De asemenea, veți fi îndemnați la a arăta un gest de dragoste creștină față de cineva în nevoie.

Biserica persecutată are un loc special și în acest an; în fiecare zi de joi, ne vom ruga pentru una din cele 52 de țări în care creștinii sunt persecutați.

Lista de rugăciuni include și orașele din România în care încă nu este o biserică evanghelică. Dorim ca în acest an, cu ajutorul Domnului, să experimentăm și mai mult puterea rugăciunii și împreună să ne bucurăm de răspândirea Evangheliei la toate popoarele, așteptând și grăbind venirea Domnului Isus.

Calendarul de Misiune Kairos 2021 poate fi achiziționat ONLINE pe site-ul oficial Agenția Kairos.ro

Accesează, comandă și fii un străjer în rugăciune pentru cei din linia întâi. Fii și tu misionar prin rugăciune, contribuind la lărgirea Împărăției Evangheliei până la Marginile Pământului.