Current track

Title

Artist

Background

Ai încredere în Dumnezeu chiar și când nu Îl simți

Written by on iunie 18, 2021

Ai încredere în Dumnezeu chiar și când nu Îl simți? Trebuie să ne amintim că Dumnezeu adesea Își retrage prezența simțită de la noi pentru a ne testa și a ne purifica credința. Îl vei urma totuși pe Domnul chiar și când nu Îl simți cu tine? În acest fragment, Paul Washer are în vedere un adevăr din Isaia 50.


Vreau să vă uitați la ceva. Isaia capitolul 50, versetul 10. Acesta face parte din Cântarea Robului. „Cine dintre voi se teme de Domnul să asculte glasul Robului Său?” Ești într-o relație corectă cu Dumnezeu dacă aceasta te descrie pe tine. Te temi de Domnul și asculți de glasul Robului Său, adică de Fiul. Ai ascultat de vocea Fiului Său când a spus: „Scoală-te și trăiește.” „Cine umblă în întuneric și n-are lumină.” Stați puțin, Michael ne învăța că adevăratul creștin umblă în lumină. Exact asta spune Ioan. Exact asta spune Ioan. Creștinul umblă în revelația lui Dumnezeu, umblă în lumina lui Dumnezeu, în gloria lui Dumnezeu, da, în curăția lui Dumnezeu – toate acestea.

Deci, ce spune el? El vorbește despre credincioși, când Dumnezeu în harul Său… vă amintiți cum Avraam nu avea nimic la care să privească pentru a-și susține credința în afară de făgăduința și caracterul lui Dumnezeu? Iată ce-ți va face Dumnezeu, credinciosule: Tu vei striga: „Vreau să simt ceva. Vreau să simt ceva. Vreau să văd ceva.” Și sunt momente în care astfel de lucruri precum un simțământ al prezenței lui Dumnezeu sunt total adecvate, minunate și necesare. Dar când începi cu adevărat să intri în lecțiile mai dificile din școala lui Dumnezeu, El te va lăsa uneori în întuneric total. Te va lăsa fără nimic care să-ți susțină speranța sau credința în afară de cunoștința ta despre caracterul Lui. Și dacă Dumnezeu a promis să țină mâna lui Mesia când a umblat pe pământ, poți fi sigur că El ține mâna ucenicilor lui Mesia.
„Să se încreadă în Numele Domnului și să se bizuiască pe Dumnezeul lui!” Să facă asta. Nu să se încreadă în ceea ce poate vedea. Dumnezeu îți va lua simțirea. El îți va lua chiar și simțământul dragostei Sale. Uneori te va părăsi și totul va părea complet sterp. De ce face asta? Că să înveți să te încrezi în natura, în caracterul, în Cuvântul Dumnezeului tău!