Current track

Title

Artist

Background

Am botezat un evreu!

Written by on iulie 3, 2021

Unul dintre visele vieții mele de slujire a fost să botez un evreu. Richard Wurbrand spunea că cea mai mare minune este să se pocăiască un evreu. Da, am botezat o evreică! Doamna Viorica și am o mare bucurie!

Chiar daca a fost greu. Când am întrebat cine este Isus. A răspuns: „cel mai mare îndrumător al omenirii.” Drumul de la îndrumător la Mântuitor a fost lung și greu, dar Duhul Sfânt a realizat convingerile.

Când am auzit cu urechile mele din gura unei evreice de 88 de ani: Cred că Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu care a murit și pentru păcatele mele! Îmi tremura inima în mine de emoție. Am botezat-o cu toată deschiderea și bucuria. Când se întoarce un păcătos la Dumnezeu este sărbătoare în cer, dar când se întoarce un evreu e cea mai mare minune.

(Rom 1:16) Căci mie nu mi-e rușine de Evanghelia lui Hristos, fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede: întâi a iudeului, apoi a grecului;

Astăzi la 80 de ani de la blestematul eveniment care face să roșească obrazul României, vorbim despre „Progromul de la Iași”. Un blestem care ne bântuie de decenii. Mii de evrei încărcați în trenurile morții și plimbați prin țară cu acele lagăre mobile care s-au oprit în bărăgan a ucis oameni nevinovați. Citeste mai mult