Current track

Title

Artist

Background

Amazon elimină cartea savantului care a criticat mișcarea transgender, în timp ce Legea Egalității va fi votată, în curând, în SUA

Written by on martie 9, 2021

Prodocens Media posta pe pagina de facebok: Magazinul online Amazon a eliminat cartea savantului Ryan Anderson, care a oferit o opinie critică asupra mișcării transgender din ultimul timp, desființând opiniile conservatoare cu privire la problemele LGBT. Anderson, fost savant la Heritage Foundation, este noul președinte al Centrului de Etică și Politică Publică din Washington, D.C. Cartea sa din 2018, When Harry Became Sally: Responding to the Transgender Moment, explorează semnificația trupească a omului și a considerentelor legilor publice legate de problemele transgender.El a aflat despre eliminarea cărții sale din cel mai mare magazin online din lume, după ce i s-a spus că oamenii au încercat s-o cumpere, însă a dispărut.

Nu e vorba că s-a terminat stocul. Chiar și paginile pentru obținerea unor copii au au fost eliminate. Și nici nu este posibil să se cumpere versiunile Kindle sau Audible ale cărții pe site-ul web. The Christian Post a confirmat dispariția paginilor.Luni, într-un e-mail către CP, Anderson a spus că la lansarea cărții sale, acum trei ani, a fost criticat de două ori pe pagina editorială a New York Times. El a mai spus că și The Washington Post, de asemenea, a scris un articol despre carte, dar ulterior, au rescris articolul pentru a fixa erorile.„Este mai mult decât evident că cei care m-au criticat nu au citit cartea”, a spus Anderson. „Oamenii care au citit, de fapt, cartea mea au descoperit că a fost o prezentare atentă și accesibilă a stadiului dezbaterilor științifice, medicale, filozofice și juridice”, susține Anderson.

„Da, promovează un argument dintr-un anumit punct de vedere. Nu, dovezile nu sunt eronate și nici n-a vizat pe nimeni”.Autorul a menționat că volumul a primit aprecieri de la experți medicali renumiți și cadre juridice.”„La trei ani de la publicare, în aceeași săptămână în care Camera Reprezentanților va trece printr-un proiect de lege transgender radical, în a modifica Legea drepturilor civile din 1964, Amazon elimină cartea mea care este împotriva ideologiei de gen de pe rafturile lor cibernetice”, a explicat el. „Fără nicio îndoială, atât Big Government, cât și Big Tech pot submina demnitatea umană și libertatea, prosperitatea umană și binele comun”.Camera Reprezentanților din SUA este programată săptămâna aceasta să oragnizeze votul în privința Legii Egalității, legislație susținută de președintele Joe Biden, care ar legiferea orientarea sexuală și identitatea de gen drept clase protejate, în conformitate cu legea drepturilor civile. Anderson a spus celor de la CP că editorul său a cerut o explicație, dar nu a primit niciun răspuns. Un purtător de cuvânt de la Amazon a refuzat să comenteze atunci când a fost întrebat de CP despre cartea lui Anderson, dar a menționat direcția și orientarea de conținut care sunt promovate de Amazon.„Analizăm cu atenție tipurile de conținut pe care le punem la dispoziție în magazinele noastre și revizuim abordarea noastră în mod regulat, ascultând feedback-ul și investigând îngrijorările clienților noștri.

Ne rezervăm dreptul de a elimina conținutul din vânzare dacă observăm că nu este pe placul clienților noștri”, spun reglementările de la Amazon. „Vom elimina conținutul care nu respectă aceste reguli și vom investiga cu promptitudine orice carte atunci când vom fi anunțați cu privire la eventualele neconformități. Dacă eliminăm un titlu, îl anunțăm pe autor, editor sau partenerul de vânzare și ei pot contesta decizia noastră”.O parte din reglementările de pe Amazon.com includ o secțiune despre „conținut ofensator”.„Nu vindem anumite conținuturi, în special pe acelea pe care le considerăm că ar promova discursuri de ură, abuzul sau exploatarea sexuală a copiilor, pornografia, violul sau pedofilia, cele care încurajează terorismul sau alte materiale pe care le considerăm nepotrivite sau ofensatoare”, se arată în secțiune. O carte din 2018 scrisă ca răspuns la cartea lui Anderson este intitulată Let Harry Become Sally: Responding to the Anti-Transgender Moment este încă disponibilă pe site. Pe Twitter, Anderson a declarat că datorită atenției cu care Amazon a eliminat cartea sa, acest lucru a condus oamenii la cumpărarea cărții de pe Barnes & Noble.Anderson se întreba dacă momentul eliminării cărții sale corespunde cu un articol de opinie publicat luni, în The New York Post, în care el a numit Legea Egalității drept „o sabie” care va fi folosită „pentru a-i persecuta pe cei care nu îmbrățișează noua tendință a ideologiei de gen”.Eliminarea cărții este cea mai recentă mișcare a giganticului magazin online, pe care a făcut-o în ceea ce privește problemele mișcării LGBT, în special conținutul care examinează ideologia transgender.Vara trecută, Amazon a interzis promovarea reclamelor celor de la Regnery Publishing care vizau achiziționarea cărții jurnalistei Abigail Shrier, Irreversible Damage:

The Transgender Craze Seducing Our Daughters. Activitatea de investigație a lui Shrier analizează, pentru prima dată în aproximativ 100 de ani de istorie de diagnoză, de ce adolescentele au devenit genul predominant al diagnosticelor de disforie de gen. Până de curând, disforia de gen era o afecțiune rară, întâlnită la băieți. Cartea critică lipsa de supraveghere medicală și documentarea față de multitudinea de riscuri medicale inerente ale operației de tranziție de gen, toate au provocat daune ireparabile la fete, precum și organismelor tinerelor femei și asupra psihicului lor.Gigantul magazin online a eliminat, de asemenea, cărțile care vizau poveștile de transformare ale bărbaților sau femeilor care s-au identificat odată cu LGBT, însă au fost transformați de Isus Cristos, la aparenta poruncă a activiștilor mișcarii de gen. Potrivit Amazon, cărțile au constituit o „încălcare a normelor noastre de conținut.”În august 2019, Anne Paulk, autoarea cărții Restoring Sexual Identity: Hope for Women Who Struggle with Same-Sex Attraction, a declarat pentru CP că nu a fost surprinsă când Amazon a interzis cărți ca ale ei. „Este literalmente criminal ceea ce site-ul oferă încă spre vânzare”, a spus ea la momentul respectiv, menționând că încă sunt cărți la vânzare care promovează pedofilia.Printre cărțile care rămân disponibile pe platformă se numără o lucrare academică intitulată Pedophilia and Adult-Child Sex: A Philosophical Analysis scrisă de Stephen Kershnar, fiind o apărare a exploatării sexuale a copiilor și pune sub semnul întrebării statutul moral.