Current track

Title

Artist

Background

Biserica Românească din Ierusalim atacată de un individ cu aspect drăcesc

Written by on februarie 7, 2021

Patriarhul Teofil al III-lea al Ierusalimului a condamnat, la Ierusalim, atacul comis de un extremist israelian împotriva Bisericii Ortodoxe Române, pe care sanctitatea sa a descris-o drept „biserică soră”. El a numit atacul ca fiind unul ”terorist”, transmite Patriarhia Ierusalimului citată de SPS.

Biserica Patriarhiei Române din cartierul Musrara al Ierusalimului a fost vandalizată, zilele trecute! Imaginile cu un individ cu barbă au fost surprinse de camerelor de supraveghere. Potrivit presei israeliene, atacatorul este un extremist evreu din coloniile israeliene.

Individul a lovit porțile masive cu un pietroi, dar nu a reușit să le spargă. El a încercat să dea jos emblema Patriarhiei Române, reușind să îndoaie crucea de pe aceasta. El a lovit și camera de supraveghere, reușind să o distrugă, mai informează sursa citată. Incidentul a avut loc în noaptea de 2 februarie.

CITESTE MAI MULT: https://www.activenews.ro/stiri/Biserica-Romaneasca-din-Ierusalim-atacata-de-un-individ-cu-aspect-dracesc-165099


Current track

Title

Artist

Background