Current track

Title

Artist

Background

Canalul Alfa Omega TV este recepționat de milioane de români

Written by on ianuarie 30, 2021

Alfa Omega TV continuă să fie una dintre televiziunile favorite ale românilor. Și în anul 2021 acest canal creștin de media va putea fi recepționat de milioane de români. Încă de la înființare, organizația creștină de media Alfa Omega TV a dorit să ofere românilor știri credibile și o perspectivă biblică asupra evenimentelor actuale. Canalul de televiziune Alfa Omega este recepționat de milioane de români și va fi disponibil în continuare pentru că și în 2021 se află în așa numita listă ”must cherry” întocmită de Consiliul Național al Audiovizualului.

De ce este important acest document, ne spune directorul Alfa Omega TV, Tudor Pețan. Tudor Pețan, director, Alfa Omega TV: Pe baza acestei liste întocmite în urma coeficienților de audiență de către ARMA (n.r. Asociația Română pentru Măsurarea Audienței), o organizație specializată, sunt recomandate de către CNA, cu titlu de obligativitate, introducerea acestor canale de televiziune în toate rețelele de cablu din România, pe baza și în conformitate cu posibilitățile tehnice ale fiecărei rețele de cablu. Și în acest an, pentru a 11-a oară consecutiv, canalul de televiziune Alfa Omega TV este parte din această listă și este introdus ca și canal de televiziune în toate rețelele de cablu din România.

O veste bună, o veste cu totul specială, suntem pe locul 22 în lista aceasta de canale de televiziune românești și prin aceasta cred că Dumnezeu ne ajută ca să fim acolo, să fim accesibili, disponibili pentru orice român, în orice rețea de cablu din România pentru a fi vizionați. În anumite rețele de cablu, cum este RCS de exemplu, Alfa Omega este prezentă în pachetul digital. Un alt element care a rezultat în urma măsurătorilor realizate de CNA este dublarea audienței. Tudor Pețan, director, Alfa Omega TV: Constatăm cu bucurie că audiența canalului Alfa Omega TV față de anul trecut, față de perioada similară a anului trecut, s-a dublat. Îi mulțumim Domnului pentru această creștere a impactului canalului Alfa Omega TV. Mulțumim și dumneavoastră pentru rugăciunile care au fost făcute. Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat prin satelit în România, în Europa, dar și în alte zone de pe mapamond, la care se adaugă și posibilitatea vizionării în mediul online, a adăugat Tudor Pețan. Tudor Pețan, director, Alfa Omega TV: Încă de la lansare, din 2006, canalul de televiziune Alfa Omega TV a fost prezent prin satelit, Eutelsat 16 grade, peste întreg teritoriul Europei, recepționabil și în nordul Africii și în Orientul Mijlociu de cei care pot să recepționeze acest canal printr-un mijloc oarecare. Așadar, ca recepție, canalul Alfa Omega este și acum, prin satelit, recepționabil necodat de oricine care are o antenă parabolică.

Dar, în principal, în România acest canal este recepționat și în prezent în majoritatea cazurilor prin rețelele de cablu de televiziune, prezent pentru al 11-lea an în lista „must cherry”. În România sunt și anumite platforme digitale, platforma IPTV. Aceste platforme sunt și în alte părți cum este Moldtelecom din Republica Moldova care asigură o accesibilitate la canalul Alfa Omega deosebită. Recepția canalului, vizionarea lui atât în mediile online este accesibilă și celor care îl urmăresc pe siteul Alfa Omega TV, cât și, mai recent începând din acest an, pentru cei care și-au instalat aplicația mobilă Alfa Omega TV care are ca un buton cu totul special, imediat, accesibil posibilitatea de recepție online a canalului de televiziune Alfa Omega TV. În continuare, Alfa Omega TV are nevoie de rugăciunile dumneavoastră pentru a putea vesti Cuvântul lui Dumnezeu până la marginile pământului. Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 863, difuzată la Alfa Omega TV în ianuarie 2021. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega