Current track

Title

Artist

Background

Cigher Dumitru Sorin: Duhul rătăcirilor

Written by on februarie 5, 2021

Avalanșa s-a desprins și pare de neoprit. Înghite suflete neechipate corespunzător. Unii sunt atrași de senzațiile tari, riscă până la limita prăbușirii, din păcate, cad în capcană și se trezesc târziu sau nu se mai trezesc niciodată! Apar specialiști în orice, dau sfaturi ca și cum ar fi cei mai mari profesioniști, în orice domeniu!Nu m-a luat prin surprindere avalanșa, dar sunt uimit de cât de mulți sunt conduși de valul acestor speculații primitive. Acest lucru îmi spune că îi interesează mult subiectul și că sunt deschiși senzaționalismelor vremii. Au apărut pe scenă tot felul de prezicători ai viitorului, se pot numi colegi cu astrologii, cititorii în cărți, în cafea etc. Duhul de rătăcire a fost întotdeauna, dar parcă acuma s-a amplificat și tot mai mulți își alocă acest drept de specialișit care au fir direct cu Domnul…, care spun cu exactitate ce va fi, să nu te apuci să le contrazici predicțiile, că ești anatemizat sau hulești pe Duhul Sfânt. Au dat-o în bară foarte mulți, precum a comentat un slujtor al altarului cu capul pe umeri, rațional și echidistant! Felicitări tuturor slujitorilor cu minte (și cu duhul echilibrat), care nu înghit minciunile impostorilor contemporani! În vechime, dacă unul mințea, era ucis cu pietre! În epoca aceasta, a rătăcirii, nu îi mai ucide nimeni; din păcate, aceștia ucid mulți, multe suflete!

Există șarlatani experți în manipulare, există o evanghelie contrafăcută, există spectacole, circ, dar nu există reverență față de Cuvânt, nu există sfințenie, nu există interes pentru Adevăr. Duhul de rătăcire se poate observa ușor la cei care vor popularitate. Pentru aceștia, Biblia este eliminată, folosită doar ca pretext, cuvântul lor este mai important și crezut de mulțime! Cei mai mulți emit aberații, iar ascultătorii se dau de gol pentru că îi caută mai degrabă pe ei, cei care se pretind vase ale Domnului sau robi ai Celui de Sus…, dar ei dovedesc că sunt robiți de mândrie, de duhuri străine, de impostură și de imaturitate spirituală. Adevărul este adevăr, fără niciun sâmbure de eroare! Un vas ori e spart, ori este integru! Un slujitor al Domnului ori este cu Adevărul, sută la sută, ori deloc! Adevărul nu dă rateuri! A încerca să se scuze este o metodă ieftină și josnică! Nu îți permite Dumnezeu să te dai drept vas al Lui dacă nu te-a chemat El… Dacă Isaia ar fi transmis un mesaj și ar fi avut un pic de neadevăr, ce s-ar fi întâmplat cu el? Dacă toți profeții Domnului ar fi avut un eșec în transmiterea adevărului, mai aveam noi astăzi Adevărul absolut al Scripturii? Scuzele copilărești ale impostorilor nu țin! Nu există mai mare dezonoare la adresa lui Dumnezeu ca aceasta, în care cineva se consideră mesagerul lui Dumnezeu, dar spune minciuni îmbrăcate în adevăr! Cred că Dumnezeu vorbește! Cred că Dumnezeu nu ne-a abandonat!

Ne-a lăsat un îndreptar după care să ne orientăm viața! El ne-a atenționat referitor la apariția acestor înșelători! Nu trebuie priviți cu milă, scuzând eșecurile lor! Cred că adevărul trebuie urmărit, trebuie predicat și trăit! Cei înșelați de cititorii în stele, de visătorii aberanți, de astrologii evanghelici contemporani ar trebui să pună accentul pe Cuvântul sfânt al Domnului și să nu se lase prădați de niște nume cunoscute în anumite cercuri, care calcă în picioare Adevărul. Aceștia sunt o rușine pentru Domnul! Aceștia fac de rușine Calea Domnului! Personal, mă dezic de acești mincinoși care duc în rătăcire multe suflete sincere! Aceștia ar trebui să se mute în munți, în pădure să se izoleze și să nu mai audă nimeni de ei…, acolo să se pocăiască în sac și cenunșă, să ceară îndurarea Domnului peste ei, poate vor primi îndurare de sus… să nu mai iasă în public niciodată! Cei care îi acceptă sunt complici cu ei. Iar aceia care îi cred sunt victime colaterale și sunt de plâns!

citeste mai mult: https://www.facebook.com/danasorin.cigher