Current track

Title

Artist

Background

Cigher Sorin: Vaccinați sau nevaccinați … se va muri

Written by on ianuarie 30, 2021

Am convingerea că o parte mare dintre privitori, vor citi doar titlul și apoi vor judeca! Dezinteresul e mare, dar folcloriștii vor emite prejudecăți. Vă rog citiți până la capăt și apoi trageți concluziile! Cred cu tărie că, peste 100 de ani, doar dacă lumea va mai fi suportată de Dumnezeu, majoritatea vom fi morți. Aproape toți cei care citiți aceste rânduri, împreună cu mine…nu vom mai fi aici pe aceste meleaguri. Fiți convinși de aceasta! Vaccinați sau nevaccinați, mândri sau smeriți, înțelepți sau lipsiți de pricepere, bogați sau săraci, școliți sau neșcoliți, cei de la oraș, cât și cei de la sat…cu toții ne îndreptăm spre ceea ceeste scris: ,,Oamenilor le este rânduit să moară o singură data…iar dupa aceea, vine judecata…”Sigur, ne dorim prelungirea vieții și nu dorim să grăbim plecarea, ne place aici, dar ea este inevitabilă! Când,cum, unde vom fi atunci când plecăm…nu știm! Ce putem face este să fim pregătiți cu bagajele la ușă, că nu știm momentul în care ne sună ceasul și…vaccinați sau nevaccinați trebue să plecăm!

Nu s-a inventat nici un vaccin care să ne asigure traiul mai bun și o viață lungă, este doar o iluzie de o clipă.Cred și respect știința, aceasta vine de la Dumnezeu! Dumnezeu a capacitat oameni care să ne ușureze viața,munca și chiar să avem un strop de sănătate mai bună, felicitări tuturor celor care s-au pus în slujba semenului! Mă frământă o problemă: De ce omul se preocupă așa de mult de viața efemeră, de timpul scurt pe care îlare, pentru că oricum trebuie să plece într-o zi, iar de ceea este important nu este interesat? Cum de investește, stă la coadă, își face programare din timp, plătește oricât, se asigură că totul decurge bine pentru a-și lua medicamentele, vaccinurile salvatoare, iar la veșnicie nu se gândește? De ce omul nu crede că există ceva mai mult decât pământul? Este și veșniciei!

Nu trebuie să faci parte din nici o sectă sau să fii habotnic pentru ca să ai convingerea aceasta! Trebuie doar să îți deschizi ochii și să privești în jur, trebuie să privești în istorie și să înveți de la ea, privește în sus și își poți face socotelile… Gândește-te la ceea ce a spus Apostol Pavel: ,,Dacă numai pentru viața aceasta ne-am pus nădejdea, suntem cei mai nenorociți dintre oameni…”Apreciez si sunt încântat că se ridică tot mai mulți oameni cu capul pe umeri, raționali, slujitori sau nu,oameni care văd realitatea, lipsiți de habotnicia religioasă …și spun Adevărul, care deranjează! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toți aceia care gandesc și vorbesc, mă rog pentru aceia care vorbesc fără să gândească! Realitatea este că nimic în acestă lume nu este sigur! Un sigur lucru este sigur: moartea! Viața este nesigură,tot ce oferă omul este nesigur! Nu ne amețim cu promisiunile omului, suntem în nesiguranță în brațele omului întotdeauna! Ceea ce îmi doresc este să fim convinși că: Cineva a oferit un ,,vaccin,, anti moarte veșnică!

Dacă te lași convins că trebuie să te ,,vaccinezi,, cu acesta, vei trăi, nu 100 de ani, ci veșnic! Cred că aceasta ar trebuie să fie preocuparea noastră…mai mare! Să ne procurăm, să stăm la coadă, să ne facem programare, să nu ne pierdem rândul! Acesta se găsește la crucea Domnului Isus! Acolo a murit pentru păcatele noastre, pentru canoi să nu murim, ci să trăim veșnic! Cine este interesat va veni urgent la El să-și rezolve problema veșniciei, aceasta contează! El asigură ,,cel mai bun vaccin,, care ne păstrează sufletele, veșnic cu El. Gândește-te la ce trebuie cu adevărat: să te zbați, păstrându-ți viața aici pentru încă vreo câțiva ani, neglijând veșnicia sau să dai totul la o parte și să apelezi la Acela care își oferă totul pe gratis? Hristos rămâne Unicul Fiu Al lui Dumnezeu care a coborât la noi, ne-a oferit soluția să ne pregătească și să urcăm la El pentru totdeauna!

Sorin Cigher, 29 ianuarie 2021