Current track

Title

Artist

Background

Comunicat: Au trecut 24 de zile de durere si amărăciune pentru familia Furdui. Cei șapte copii care le-au fost luați de acasă încă nu au fost returnați in sânul familiei

Written by on mai 20, 2021

Au trecut 24 de zile de durere si amărăciune pentru familia Furdui. Cei șapte copii care le-au fost luați de acasă încă nu au fost returnați in sânul familiei. Ieri, pentru a doua oară, părinții au putut sa o vadă pe scumpa lor fetiță, bebelușul Lea.

În peste trei săptămâni de despărțire copiii nu au putut întâlni părinții, în ciuda faptului că și-au exprimat dorința de a fi cu ei. Este greu de acceptat realitatea abuzivă care le este impusă. Abuzuri peste abuzuri din partea autorităților germane!

Până în prezent nu au avut acces la documentele întocmite de protecția copilului. Demersul legal este foarte anevoios si plin de piedici, programul de vizite, deocamdată, foarte limitat.

Este tot mai evident că lupta adevărată este de natură spirituală. Continuăm să ne rugăm pentru copii și pentru părinți, pentru toți cei implicați activ în susținerea familiei, dar ne rugăm și pentru autorități ca să le facă dreptate și să nu mai întârzie întoarcerea copiilor acasă.

Sustinem familia Furdui