Current track

Title

Artist

Background

COMUNICAT DE PRESĂ: John Maxwell vine la Cluj pentru a ajuta antreprenorii români să își adapteze afacereaîn pandemie

Written by on martie 2, 2021

  • John Maxwell, unul dintre cei mai cunoscuți experți în leadership din lume, revine în România. Evenimentul se intitulează „Leading from the Heart” și va avea loc la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj, sâmbătă, 5 iunie 2021, începând cu ora 9.00.Tema principală a conferinței este să ajute antreprenorii să înțeleagă cum să-și conducă eficient oamenii în noul trend pandemic. Mesajul lui John Maxwell este diferit față de cel alaltor traineri deoarece este datorat, în mare parte, background-ului său creștin. Astfel, leadership-ul promovat este orientat în jurul omului, nu în jurul procesului sau alsistemului. Ideea a fost introdusă în mediul business de John Mawell pentru a îi determina pe antreprenori să înțeleagă că rolul lor este să își dezvolte echipele, să își servească oamenii, nu invers. „«Leading from the Heart» înseamnă să te conectezi cu echipa și să formezi astfel un grup de oameni care simt că muncesc împreună pentru același scop.
  • John nu vine să învețepe nimeni cum să-și conducă afacerea. El vine să învețe pe oameni cum să se conducă pe ei înșiși, cum să se dezvolte și, astfel, cum să se poziționeze în fața celor pe care îi conduc, cu un suflet și cu o inimă serviabilă”, a declarat Sorin Popa, președintele JohnMaxwell Team România (JMT).De asemenea, pe lângă conferința dedicată antreprenorilor, John Maxwell va avea și un mesaj motivațional seara, pentru participanții la prima ediție a concertului HeartBeats, unde vor interpreta trupe cunoscute la nivel mondial, precum „For King and Country”, care a câștigat în 2020 premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare/melodie creştină contemporană. „Nu vrem ca HeartBeats să devină un simplu festival anual de muzică. Vrem să devină primul festival care va construi cu și în comunitatea locală pe valori creștine și cauze sociale. Tocmai această hotărâre de a fi mai mult decât un eveniment izolat, de a ajuta și pe alții învățându-i valorile noastre l-a convins pe John Maxwell să ni se alăture”, a declarat Lucian Mustață, organizator al celor două evenimente, antreprenor în domeniul ITși președintele Asociației Note About Life.Atât conferința de dimineață, cât și concertul HeartBeats au scop caritabil, iar o parte dinprețul biletelor va fi donată către SOS Satele Copiilor, Liceul Logos, proiectul Școala pentru Părinți, Agenția Kairos și construcția primului Spital Național de Copii pentruCancer, Boli Grave și Traume. „Am crescut în S.O.S. Satele Copiilor. Le datorez multe pentru tot ajutorul lor. Prin acest eveniment, dorim să ne implicăm în societate și să ajutăm comunitățile vulnerabile investind în educație”, a declarat Lucian Mustață, organizatorul evenimentelor.
  • De asemenea, vor fi luate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea participanților. Se vor lua în considerare mai multe variante, cum ar fi condiționarea accesului publicului dedovada vaccinării, dovada prezenței anticorpilor sau de un rezultat negativ la un test rapid COVID-19.Cu ajutorul companiilor sale, John Maxwell Company, John Maxwell Team, EQUIP și JohnMaxwell Leadership Foundation, John Maxwell a format peste șase milioane de lideri la nivel mondial. De asemenea, cărțile sale au fost vândute în mai mult de 33 de milioane deexemplare și au fost traduse în peste 70 de limbi. Totodată, a susținut training-uri pentrunumeroase companii din topul Fortune 500, pentru președinții mai multor țări și pentruantreprenori din 185 de țări. Pentru mai multe informații cu privire la bilete și locuri disponibile puteți accesa acest link: https://johnmaxwell.heartbeats.events/