Current track

Title

Artist

Background

Descoperă eroii biblici pe vârf de munte în proiectul Drumețiilor de weekend la Brădățel

Written by on august 20, 2020

Prima tură din proiectul Cățărat și drumeții la Brădățel s-a încheiat cu succes. Cei 10 participanți au avut  parte de o experiență unică cu mai multe provocări. De la o noapte de somn în hamac sub cerul liber, la cățăratul pe stâncă, kilometri de urcușuri și coborâșuri pe munții Parcului Național Retezat.

Pe lângă provocările fizice și pieptul plin de aer rece și proaspăt de munte, participanții au călătorit în timp, cu eroi biblici care au trăit experiențe unice cu Dumnezeu pe vârf de munte. Dimineața la devoțional și seara în jurul focului, ghidați de liderii Taberei Brădățel, participanții au studiat viața lui Moise, David și Domnul Isus în circumstanțele când sau întâlnit cu marele Creator pe vârf de munte.

Cât de unică a fost această experiență fizică, emoțională și spirituală urmează să vă spunem, dar până atunci vrem să nu pierdeți ocazia de a o trăi personal. Echipa Brădățel a decis să ofere această oportunitate săptămânal, până la sfârșitul sezonului, tuturor doritorilor.

Cine poate participa?

„Tabăra se adresează iubitorilor de munte, cu sau fără experiență în cățărat pe stâncă, celor care vor să experimenteze o aventură de neuitat, cu vârsta de peste 15 ani, până la cei care au experientă și încă mai vor să vină la munte”, ne-a explicat directorul Taberei Brădățel, Ionică Olariu.

Dacă vrei să guști din aerul proaspăt de munte, să trăiești un restart spiritual pe vârf departe de gălăgia rutinei zilnice, atunci rezervă-ți un loc la următoarea tură. Drumuțiile se vor repeta săptămânal începând de joi, până duminică. Dacă ești iubitor de munte și îți sună bine această provocare, alătura-te echipei de la Brădățel. Nu uita, de asemenea, rucsacul si bocancii pentru drumeție. Hamacul? Vei învăța să îl montezi și vei dormi în el o noapte sub cerul înstelat.

Pentru înscrieri și alte detalii ai la dispoziție adresa de mail: inscrieri@bradatel.ro și telefonul 0742461146. Pentru mai multe detalii accesați site-ul taberei: www.bradatel.ro