Current track

Title

Artist

Background

Devoțional | Ancora speranței

Written by on ianuarie 27, 2021

… să apucăm nădejdea care ne era pusă înainte, pe care o avem ca o ancoră a sufletului; o nădejde tare şi neclintită, care pătrunde dincolo de perdeaua dinăuntrul Templului – Evrei 6:18,19

Precum o corabie în timp de furtună, în viață cu toții trecem prin timpuri dificile, când avem nevoie de ajutor pentru a rămâne stabili. La fel cum pentru o navă ancora este elementul care o ajută să rămână stabilă, Biblia spune că nădejdea este ancora sufletului nostru.

Atunci când tu și cu mine ne punem nădejdea cu adevărat în Dumnezeu și în Cuvântul Lui, putem simți vânturile și valurile, dar în final, nu vom fi clătinați.

În timpul unei furtuni, nădejdea ne dă abilitatea să ne uităm la lucruri așa cum sunt și totuși, să rămânem încrezători că urmează ceva bun. Aceasta face din nădejde o calitate foarte importantă și puternică, pe care toți trebuie să o dobândim, în special în timpuri de încercare. De fapt, eu cred că este fundamentul pe care credința trebuie să fie zidită.

Nimeni – nici măcar Dumnezeu – nu poate promite că nu vom avea de-a face cu dezamăgiri și probleme. Însă este important să avem mereu speranță, menținând o atitudine pozitivă și ținându-ne de nădejdea pe care o avem în Hristos. Astfel suntem așezați într-o poziție din care putem să vedem puterea lui Dumnezeu, care lucrează miracole.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14279-devotional-ancora-sperantei?fbclid=IwAR0TC2pF5XMNlHm-UaLL38wpriFoPx9ZXGWvn_tBLh33zwklFZEfsN0jELk