Current track

Title

Artist

Background

Devoțional | Ascultă și împlinește ceea ce îți spune Dumnezeu

Written by on ianuarie 25, 2021

O! de ar rămâne ei cu aceeaşi inimă ca să se teamă de Mine şi să păzească toate poruncile Mele, ca să fie fericiţi pe vecie, ei şi copiii lor! – Deuteronom 5:29

Dumnezeu nu vorbește doar liderilor din slujire, ci El vorbește fiecăruia care are o relație personală cu El, în fiecare aspect al vieții. Mulți oameni nu se așteaptă să audă ceva de la Dumnezeu, însă, în realitate, El vorbește fiecăruia dintre noi. El îți vorbește și ție!

Bineînțeles că nu poți să auzi ceea ce are El de spus și să împlinești ceea ce spune, până când nu asculți vocea Lui. Poți asculta vocea Lui în timp ce citești Biblia, în timp ce stai liniștit în prezența Sa și îți pregătești inima pentru a primi zilnic un Cuvânt de la El. În felul acesta Îi poți urma călăuzirea și poți împlini poruncile Lui.

Citește Deuteronom 5:29; poți auzi ardoarea din vocea lui Dumnezeu când face această declarație? El dorește ca să împlinim poruncile Lui, ca astfel să ne fie nouă bine. Lui îi pasă de binele nostru, iar singura cale în care El poate să aibă grijă de noi este prin ascultarea și supunerea noastră de bunăvoie.

Fă din relația ta cu Isus Hristos un mod de viață și fii un împlinitor al Cuvântului Său. Ascultă astăzi vocea Lui, ca să-I percepi înțelepciunea și urmeaz-o.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14277-devotional-asculta-si-implineste-ceea-ce-iti-spune-dumnezeu?fbclid=IwAR3abMUjTzWg_yc9mKTF8N7faMLRuQPL3nEWQoDHBfv8Sa8GsK7Fa49p98A