Current track

Title

Artist

Background

Devoțional | Așteaptă pacea

Written by on martie 7, 2021

Eu voi asculta ce vorbește Dumnezeu, Domnul, căci El promite pacea poporului Său și credincioșilor Săi. (Psalmul 85:8)

Când Dumnezeu vorbește, El ne oferă un sentiment profund de pace interioară pentru a confirma că mesajul pe care l-am auzit este cu adevărat de la El. Chiar dacă El vorbește pentru a ne mustra, Duhul adevărului ne liniștește sufletul.

Când dușmanul nostru, înșelătorul, ne vorbește, el nu ne poate da pace. Când încercăm să rezolvăm lucrurile cu mintea noastră, nu putem obține pace, deoarece „umblarea după lucrurile firii pământești este moarte , dar umblarea după lucrurile Duhului este viață și pace.” (Romani 8:6)

Ori de câte ori crezi că auzi vocea lui Dumnezeu sau iei o decizie bazată pe ceva ce crezi că a spus El, folosește scala păcii. Dacă pacea nu își poate păstra greutatea în raport cu călăuzirea pe care ai primit-o, atunci nu continua. Nu trebuie să explici altora de ce nu ai pace în acest sens; poate nici nu știi de ce. Poți spune pur și simplu: „Nu am pace în acest moment, de aceea nu este înțelept pentru mine să merg mai departe.”

sursa: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14583-devotional-asteapta-pacea?fbclid=IwAR16Ulod4DfcIVroxs_Xk2k6cv2wvgmQvfe4cf9_18mlSQZ3C4UKrAJ0ysU