Current track

Title

Artist

Background

Devoțional | Cea mai mare dorință a noastră

Written by on iulie 16, 2021

Nu le va fi foame, nici nu le va fi sete; nu-i va bate arșița, nici soarele; căci Cel ce are milă de ei îi va călăuzi și-i va duce la izvoare de ape. (Isaia 49:10)

Dumnezeu nu vrea ca noi să ne dorim altceva, mai mult decât Îl dorim pe El. Asta nu pentru că ar fi greșit să dorim și altceva, doar că nu ar trebui să ne dorim nimic cu mai multă ardoare, decât Îl dorim pe El. Domnul vrea să trăim în realitatea prezenței Lui în fiecare zi și să fim împliniți, știind Cine este El.

Versetul de astăzi amintește și de arșiță. Noi, de fapt, suntem însetați după Dumnezeu, dar dacă nu realizăm că El este Cel după care tânjim, vom fi înșelați cu ușurință, la fel cum arșița îi face pe călătorii din deșert să vadă miraje. Satana ne poate înșela, făcându-ne să ne concentrăm pe lucruri care niciodată nu ne vor satisface. Nimic nu ne poate împlini, în afară de Dumnezeu, așa că trebuie să ne focalizăm inima în a-L căuta pe El. Dacă Îl facem pe Dumnezeu prioritar în dorințele, gândurile, conversațiile și alegerile noastre, setea noastră interioară va fi potolită și nu vom fi duși în rătăcire.

Citeste mai mult