Current track

Title

Artist

Background

Devoțional | Dumnezeu nu Se ascunde

Written by on februarie 20, 2021

Cerurile spun slava lui Dumnezeu, și întinderea lor vestește lucrarea mâinilor Lui. (Psalmul 19:1)

Dumnezeu nu Se ascunde de nimeni. El Se descoperă întregii omeniri (vezi Romani 1:19-20). El vorbește tuturor prin lucrarea Sa, iar natura însăși mărturisește despre puterea și planurile Sale.

Privește în jur și fii atent la lumea pe care Dumnezeu a creat-o. Principalul lucru pe care ni-l spune prin natură este că El există cu adevărat. Încearcă să ajungă la noi în fiecare zi și lasă indicii despre El peste tot, indicii care spun: „Sunt aici! Nu trebuie să te îngrijorezi sau să îți fie teamă. Sunt aici!”

Soarele răsare în fiecare dimineață și apune în fiecare seară. Stelele apar și strălucesc pe cerul nopții și universul rămâne în ordine, ca o amintire că Dumnezeu veghează asupra noastră.

Când privim la unii copaci care par morți în timpul iernii și revin la viață în fiecare primăvară, ni se reamintește că Dumnezeu ne va readuce viața în plină floare, chiar dacă ne simțim fără viață sau fără speranță din cauza circumstanțelor noastre.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14464-devotional-dumnezeu-nu-se-ascunde?fbclid=IwAR3oMnmKjWw33qpGwoztDTmrzqzMqLexVUM6R6WXMZcXS7m4KDmMvilLUjo