Current track

Title

Artist

Background

Devoțional | Gândurile și gura

Written by on iulie 18, 2021

Căci din prisosul inimii vorbește gura. (Matei 12:34)

Versetul de astăzi îmi amintește despre o femeia care a venit la una dintre conferințele mele și mi-a împărășit faptul că ea nu se oprește niciodată din a se gândi și a vorbi despre problemele sale, chiar dacă a fost învățată să nu se concentreze asupra lor. Ea știa că trebuie să se oprească din a se gândi la lucrurile negative, dar părea că nu era în stare să facă asta.

Această femeie a fost abuzată și a întâlnit alte câteva femei cu care și-a împărtășit această durere. Pe măsură ce vorbea, și-a dat seama că Dumnezeu îi vorbise și ei exact aceleași lucruri ca lor. Diferența era că ele ascultaseră, în timp ce ea nu. Ele și-au înnoit mintea prin Cuvântul lui Dumnezeu, însă ea a continuat să se lase macinată de probleme, refuzând să le scoată afară din minte.

Lucrurile la care ne gâdim, la urma urmei vor ieși afară prin ceea ce vorbim. Pentru că această femeie a refuzat să-L asculte pe Dumnezeu și nu s-a oprit din a gândi și vorbi despre problemele sale, ea se afla într-o închisoare din care nu putea să scape. Noi ne interesăm de lucruri, gândind și vorbind despre ele. Ea și-ar fi putut folosi gândurile și cuvintele ca să-L căute pe Dumnezeu, dar a procedat „pe dos”, căutând lucrurile pe care încerca să le învingă.

Citeste mai mult