Current track

Title

Artist

Background

Devoțional | Nu te teme!

Written by on iunie 11, 2021

Căci Eu sunt Domnul Dumnezeul tău care te iau de mâna dreaptă şi-ţi zic: „Nu te teme de nimic, Eu îţi vin în ajutor!” (Isaia 41:13)

Câteodată întâmpinăm rezistență atunci când încercăm să Îl urmăm pe Duhul Sfânt și de multe ori aceasta vine sub forma fricii – nu doar frici majore, cum ar fi frica de un dezastru natural, de o boală gravă sau de altă catastrofă – ci un sentiment deranjant de anxietate și neliniște cu privire la lucrurile obișnuite. Diavolul încearcă să ne facă inclusiv să ne temem să ne rugăm cu evlavie. El vrea să ne apropiem de Dumnezeu cu frică, și nu cu credință.

Unii oameni trăiesc în fiecare zi sub presiunea unor frici mărunte; ei spun lucruri de genul: „Mă tem să nu întârzii la muncă din cauza traficului” sau „Mă tem să nu mă fac de râs” sau „Mă tem că va ploua la meciul de sâmbătă.” Aceste frici zilnice sunt minore, dar sunt frici, și ascund un stil de viață în care, în loc să fim atenți la vocea lui Dumnezeu, ne concentrăm pe îngrijorări. În loc să permitem dușmanului să ne atace cu lucruri mărunte și să ne infecteze viețile cu lucruri josnice, cu frici permanente, trebuie să ne rugăm și să ne încredem în Dumnezeu. Citeste mai mult