Current track

Title

Artist

Background

Devoțional | Prietenul tău veșnic, de fiecare zi

Written by on aprilie 18, 2021

Seara, dimineaţa şi la amiază, oftez şi gem, şi El va auzi glasul meu. (Psalmul 55:17)

Dezvoltarea prieteniei cu Dumnezeu este similară dezvoltării unei prietenii cu cineva de pe pământ – durează. Adevărul este că poți fi atât de aproape de Dumnezeu pe cât vrei să fii; totul depinde de timpul pe care ești dispus să-l investești în relația cu El.

Te încurajez să cauți să Îl cunoști, petrecând timp în rugăciune și în studierea Cuvântului Său. Prietenia ta cu Dumnezeu se va adânci și va crește pe măsură ce umbli cu El în mod regulat și experimentezi credincioșia Sa. Diferența dintre a dezvolta o relație de prietenie cu Dumnezeu și a construi o relație cu un om este că ajungi să ai în El un Prieten perfect: Unul care nu te va părăsi, nici nu te va uita; Unul care este credincios, de încredere, iubitor și iertător.

Fă-ți o prioritate din a dezvolta prietenia cu Dumnezeu și invită-L să fie parte din tot ceea ce faci, în fiecare zi. Include-L în gândurile tale, în conversații și în toate activitățile de zi cu zi. Nu fugi la El doar când ești disperat; discută cu El când ești la magazin, în timp ce conduci mașina, când îți aranjezi părul, când plimbi câinele sau gătești cina. Consideră-L partenerul și prietenul tău și, pur și simplu, refuză să faci ceva fără El. Dumnezeu vrea să fie implicat în viața ta! Scoate-L pe Dumnezeu din „cutia de duminică dimineața”, unde mulți oameni Îl țin „închis”, și lasă-L să-ți invadeze toate zilele, de luni până duminică. Nu încerca să-L ții într-o „cutie religioasă”, pentru că El dorește să pătrundă în toate zonele vieții tale. Vrea să-ți fie Prieten. citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14845-devotional-prietenul-tau-vesnic-de-fiecare-zi?fbclid=IwAR1H2Tb-A5wo0V5lmVFVWnjIw-hNHM_gnWwqMpk0-1x_3B2iWdRXG65JJf4