Current track

Title

Artist

Background

Devoțional | Spune adio rușinii

Written by on februarie 1, 2021

… după cum zice Scriptura: „Oricine crede în El nu va fi dat de ruşine.” – Romani 10:11

Când o persoană a permis ca rușinea să-l definească, așa cum am făcut eu, aceasta devine sursa sau rădăcina multor probleme interioare, complexe, cum ar fi: depresia, singurătatea, izolarea și alienarea. Tot felul de tulburări comportamentale își au rădăcina în rușine: dependența de droguri, alcool și de substanțe chimice; tulburări alimentare, precum bulimia, anorexia și obezitatea; dependența de bani, zgârcenia sau jocurile de noroc; perversiuni sexuale de toate felurile și multe altele.

Pentru unii oameni, dependența de muncă este un rezultat al rușinii din viața lor. Sunt unii oameni atât de dependenți de muncă, încât nu sunt capabili să se bucure de viață. Dacă nu muncesc zi și noapte, ei se simt iresponsabili. De fapt, unii sunt așa cum am fost și eu – se simt vinovați dacă își permit să se simtă bine.

La fel ca mine, poate te lupți cu dependența de muncă sau poți avea o luptă diferită, care își are originea în rușinea pe care o porți. Adevărul este că rușinea ne poate ruina.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14325-devotional-spune-adio-rusinii?fbclid=IwAR2vg5Gnhov7gILNYiv7Ooq7obAX1ZWpHDRpwPCwPUmGu6JUjF5xCf2xhlE