Current track

Title

Artist

Background

Franklin Graham ne avertizează că socialiștii de stânga vor închide bisericile: „Furtuna se apropie”!

Written by on septembrie 12, 2020

Marele lider evanghelic Franklin Graham susține că Partidul democrat „se opune credinței” și avertizează că stânga „va închide biserici în multe locuri,” în cazul în care Statele Unite ar susține socialismul. Graham, președintele Samaritan’s Purse și fiul celebrului evanghelist Billy Graham, a stat de vorbă cu corespondentul David Brody de la CBN News vinerea trecută, și au dezbătut subiecte legate de convențiile democratice și republicane care au avut loc în ultimele două săptămâni, notează Christian Post.com

De asemenea a vorbit și despre Washington Prayer March care va avea loc la sfârșitul lui septembrie în Washington DC.
„Democrații se opun credinței” a afirmat Graham după ce i s-a cerut să compare pozițiile marilor partide cu privire la credință.
„Democrații l-au scos pe Dumnezeu din guvern”, a adăugat el ulterior, afirmând că schimbările pe care „stânga vrea să le facă doresc să ducă înspre socialism și vor afecta biserica.”
„Guvernul va începe să spună bisericii cum poate să își desfășoare activitățile și vor închide biserici în multe locuri”, a avertizat Graham. „Vedem chiar acum că, din cauza pandemiei de COVID, guvernul, care încearcă să spună bisericii că nu se poate aduna, și Constituția ne oferă libertatea de a face acesta. Dar, din cauza pandemiei de COVID, au spus că nu ne putem întâlni.
Bărbatul în vârstă de 68 de ani l-a descris pe președintele Trump ca fiind cineva care „vrea să vadă mai mult pe Dumnezeu aici în Washington.”
Evanghelistul a asigurat că există milioane de democrați care sunt „oameni minunați” și a afirmat că tatăl său a fost un democrat pe tot parcursul vieții care „nu a trecut niciodată la alt partid.”
El a susținut că tatăl său „a văzut Partidul pe care l-a crescut schimbându-se și mergând spre stânga.”

„Aceasta a și făcut”, susține Graham. „Partidul democrat de astăzi este un partid de stânga. Este un partid socialist, ei vor socialismul pentru această țară.”
Având în vedere că unii cred că Trump a fost uns la președinție de Dumnezeu, Graham a fost întrebat ce ar însemna dacă democrații câștigă pe 3 noiembrie.
„Cred că Dumnezeu l-a adus aici pentru această perioadă – pentru acești ani de zile,” a explicat Graham. „Cer doar ca Dumnezeu să cruțe această țară pentru încă patru ani, să ne dea încă puțin timp să ne facem lucrarea înainte ca furtuna să lovească. Cred că furtuna va veni.”

„Veți vedea creștini atacați, veți vedea biserici închise și veți vedea o adevărată ură exprimată împotriva oamenilor credincioși. Aceasta se apropie,” a continuat Graham. „Isus ne-a spus. El a spus: ‚Veți fi urâți de oameni din cauza mea’. Și, dacă vom susține numele lui Cristos, lumea ne va urî.”

Graham a vorbit anterior despre „absența lui Dumnezeu” la Convenția Națională Democrată într-o postare pe Facebook.
La scurt timp după ce candidatul democrat la președinție Joe Biden a anunțat-o pe senatoarea californiană Kamala Harris drept colegă de funcție, Graham a numit „cel mai pro-avort candidat prezidențial din istoria națiunii noastre” o sursă de „mare îngrijorare pentru toți creștinii”.
Aceasta nu este prima dată când Graham a lansat avertismente cu privire la apariția socialismului în SUA.
La începutul acestui an, Graham a apelat la Twitter pentru a avertiza despre „socialismul” care va lua amploare în SUA dacă americanii nu votează cu liderii care „iubesc această țară, apără Constituția și susțin legea și ordinea” la viitoarele alegeri
Graham iar spus lui Brody că singura speranță pentru această țară este Dumnezeu.
„Donald Trump nu o poate întoarce”, a subliniat Graham. „Biden nu o va întoarce. Numai Dumnezeu poate face asta … și avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu „.
Fiica lui Graham, Cissie Graham Lynch, a făcut avertismente similare în timpul unui discurs la Convenția Națională Republicană săptămâna trecută, afirmând că Partidul Democrat nu are „loc pentru oamenii credincioși”.
„Ne vor forța să alegem între a fi ascultători de Dumnezeu sau de Cezar”, a avertizat ea. „Dumnezeul stângii radicale este puterea guvernului”.
Nepoata lui Graham, Jerushah Duford, autor evanghelic, vorbitor și membru al grupului republican NeverTrump Lincoln Project, i-a acuzat pe evanghelicii care îl susțin pe Trump de „eșecul Evangheliei” într-o publicație USA Today săptămâna trecută.
„Mi-am petrecut toată viața în biserică, cu fiecare mare decizie ghidată de credința mea. Dar acum, mă simt fără adăpost. La fel ca mulți alții, mă simt dezorientată când mă uit la biserica pe care am slujit-o întotdeauna îndepărtându-și ochii de la tot ceea ce învață ”, a scris Duford. „Am auzit zilnic femei creștine care toate descriu aceleași lucruri: tragerea la spiritul lor”.
„O simt de fiecare dată când președintele nostru vorbește despre faptul că locuințele guvernamentale nu au loc în suburbiile Americii”, a adăugat ea. „Isus a spus în repetate rânduri să apărăm săracii și să arătăm bunătate și compasiune față de cei nevoiași.”

Traducerea şi adaptarea Prodocens Media


Current track

Title

Artist

Background