Current track

Title

Artist

Background

Ioan Ciobotă: AM INIMA LIPITA DE CER

Written by on mai 31, 2021

AM INIMA LIPITĂ DE CER

„Când va veni Fiul omului în slava Sa,
cu toţi sfinţii îngeri,
va şedea pe scaunul de domnie al slavei Sale.”
(Matei 25:31)

————————————

Citeam un articol despre criza prin care trecem acum, despre autorii acestei crize, despre ținta acestei crize și despre ce se va întâmpla în viitor. La fel ca oricare, trăim în lumea aceasta și citim selectiv, din toate câte un pic.

Dintr-o dată, Duhul Domnului mi-a dat o pace extraordinară și mi-am amintit că trăiesc NU pentru lumea aceasta, ci pentru veșnicie.
Ținta noastră este să ne întâlnim cu Domnul Isus Cristos.
Noi Îl așteptăm pe Domnul Isus Cristos atunci când va veni.

Suntem cetățeni ai acestui pământ, dar cetățenia noastră finală este în Ceruri, de unde și așteptăm ca Domn și Mântuitor pe Domnul nostru Isus Cristos.

Drept urmare, crizele de pe acest pământ, sau strategiile, sau scenariile din spatele acestor crize, sau cine, ce, cum câștigă sau care este intenția lor, prea puțin mă interesează și prea puțin mă afectează. Pentru că eu știu pentru ce trăiesc:
trăiesc pentru Cer,
pentru întâlnirea cu Domnul Isus Cristos,
pentru viața veșnică.

Nu trăiesc PENTRU acest pământ!
Trăiesc PE acest pământ, dar TRĂIESC PENTRU CER !

Dumnezeu să ne ajute să avem privirea ațintită întotdeauna spre ceruri, de unde-L așteptăm pe Domnul Isus Cristos să vină și să ne ia și pe noi acolo.

Dumnezeu să ne ajute să n-avem inima tulburată deloc de ceea ce se întâmplă pe acest pământ, ci să avem inima lipită 100% de Cer.

————————————-

Ioan Ciobotă

29 Mai 2021