Current track

Title

Artist

Background

Ioan Ciobotă: PAMANTUL VA FI PLIN DE CUNOSTINTA DOMNULUI

Written by on mai 28, 2021

Mă rugam într-o zi pentru pocăința întregului pământ, pentru întoarcerea tuturor oamenilor la Domnul, pentru nașterea din nou a întregii planete, a tuturor oamenilor de pe întreaga planetă. Și în timp ce mă rugam, mi-a venit un gând: „Poate că totuși este o rugăciune prea îndrăzneață. Cum să se pocăiască toți oamenii? Cum să se întoarcă la Domnul toți oamenii?”.

Și în timp ce mi-a venit acest gând, mi-a venit un alt gând, de la Domnul, un verset din profetul Isaia: „Pământul va fi plin de cunoştinţa Domnului, ca fundul mării de apele care-l acopăr.” Deci oamenii vor ajunge să-L cunoască pe Domnul la fel cum fundul mării este plin de apele care sunt deasupra. La fel oamenii vor fi plini de cunoștința Domnului, Îl vor cunoaște pe Domnul. „Să-L cunosc pe El şi puterea învierii Lui” spune Apostolul Pavel, în Epistola către Filipeni.

Cel mai frumos lucru este să-L cunoști pe Domnul ! Nu se compară cu nimic altceva ! Îl cunoști pe Domnul din Biblie, din natură, din părtășia cu ceilalți credincioși, care sunt născuți din nou și care caută să trăiască o viață evlavioasă, după voia lui Dumnezeu.

Dumnezeu să ne ajute să fim plini de cunoștința Domnului – este cel mai frumos lucru să-L cunosc pe Dumnezeu, prin Domnul Isus Cristos și prin Duhul Sfânt. Să ne ajute Dumnezeu să fim plini de cunoștința Lui, la fel ca fundul mării de apele care-l acoperă.

————————————-

Ioan Ciobotă 26 Mai 2021