Current track

Title

Artist

Background

Legea Educației sexuale va fi modificată și aprobată de Parlament în faza inițială: aceea de a se introduce de la grădiniță educația pro-homosexualitate

Written by on februarie 8, 2021

Mesajul lui Paul Negruț, după întâlnirea de azi in legătură cu educația sexuală promovată în școlile din România*:

„Cu regret vă anunț că numărul politicienilor cu frica de Dumnezeu a scăzut îngrijorător de mult in Parlamentul României. Cu un vot de *72 la 58*, Legea a fost trimisă la comisii pentru a fi modificată așa cum cere Președintele și USR PLUS. Este vremea să căutam fața Domnului cu post și rugăciune pentru ca să vină vremuri de pocăință peste țara noastră. Numai Dumnezeu a putut trezi în vechime duhul lui Cir Persanul, și numai Dumnezeu poate trezi în vremea de acum duhul conducătorilor politici ai României. Atunci a fost un Daniel care a căutat fața Domnului cu rugăciune și post, iar azi e rândul nostru. În perioada următoare bătălia pentru sufletul copiilor noștri se va da în comisii și apoi în plenul Parlamentului. Iar pentru noi bătălia se va da pe genunchi.

Dumnezeu strigă peste veacuri : “Caut printre ei un om să înalțe un zid și să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru țară…”(Ezechiel 22:30). Fiecare este chemat să răspundă personal lui Dumnezeu.

„Practic ce înseamnă acest lucru ?… Că legea Educației sexuale va fi modificată și aprobată de Parlament în faza inițială: aceea de a se introduce de la grădiniță educația pro-homosexualitate, în care se vor folosi materiale ajutătoare (imagini, păpuși, obiecte, cărți) prin care copiii vor VEDEA EXPLICIT acte sexuale între două persoane de același sex, li se va spune copiilor că se pot casători cu persoane de același sex și că își pot schimba sexul după cum vor!Doresc ca săptămâna viitoare să ținem post împotriva acestor manevre demonice !!!! Dar să nu uităm 2 Cronici 7:14!! Până luni spuneți și altora de această săptămână de post pentru a ne uni forțele!Domnul SĂ SE ÎNDURE!

SURSA: https://www.facebook.com/zagrean.gavril


Current track

Title

Artist

Background