Current track

Title

Artist

Background

Musulmanii Îl caută pe Dumnezeu

Written by on mai 23, 2021

Chris Mitchell, reporter: Pentru musulmanii din lume a fost luna sfântă, Ramadan. În această perioadă se fac mai multe rugăciuni pentru musulmani. Wendy Griffith ne prezintă detalii. Wendy Griffith, reporter: Foștii musulmani spun mărturiile lor despre cum L-au găsit pe Isus și se roagă ca și alții să aibă această experiență.

Nadine: Odată ce Îl ai pe Isus în viața ta, totul se schimbă. Wendy Griffith: Nadine, Afshin și Yasra vorbesc despre cum au crescut în context musulman și au găsit adevărul, în cadrul unui eveniment ce durează o săptămână, numit „Isus și Ramadanul”. Yasra: El nu este un Dumnezeu mânios, care m-a creat și este supărat pe mine, El nu este așa. El m-a creat cu atât de multă dragoste ! Wendy Griffith: Tom Doyle de la Uncharted Ministries spune că foști musulmani deveniți creștini vor răspunde la întrebări și se vor ruga nu doar pentru musulmani, ci și pentru creștini, pentru a învăța cum pot împărtăși Evanghelia. Tom Doyle, Uncharted Ministries:

Va fi și Emily din echipa voastră din Ierusalim și Josh din echipa noastră din Dallas care le vor pune întrebări despre cum L-au găsit pe Hristos în Iran, în Bagdad, Irak. Ei ne vor spune povestea lor, apoi îi vor îndemna la acțiune pe creștinii din Vest, pentru a le împărtăși musulmanilor Evanghelia.