Current track

Title

Artist

Background

NELU FILIP: LUPTAȚI PENTRU FIII VOȘTRI ȘI FETELE VOASTRE

Written by on februarie 22, 2021

Familia românească este în vremea aceasta ținta unuia dintre cele mai mizerabile și perfide atacuri, prin care se dorește derobarea părinților de cea mai elementară îndatorire a lor, și anume aceea de a-și crește și educa proprii copii, după mandatul încredințat lor de Domnul Dumnezeu. Eforturile susținute ale președintelui țării și ale așa numiților progresiști, de a se asigura că în școlile României se va preda educația sexuală fără acordul scris al părinților sunt mai mult decât dubioase. Sub pretextul că nu toți copiii au părinți sau că unii copii au părinți iresponsabili, se caută cu orice preț scoaterea tuturor părinților din schema educației propriilor lor copii.

Or, lucrul acesta este cu totul inadmisibil, atunci când părinte fiind, și când știi că ai fi gata să-ți dai și dinții din gură pentru copilul tău, să vezi că sub adăpostul legii se caută compromiterea morală și spirituală a copilului pentru care ai fi gata să dai totul. Acest lucru nu poate și nu trebuie să poată fi acceptat.Vrem să subliniem faptul că mandatul dat părinților de Dumnezeu este deasupra oricărei legi omenești și orice părinte care își înțelege rolul dat lui, va lupta cu tot ce este în el pentru a nu-și lăsa copiii la cheremul unor educatori de ocazie, ci se va implica activ în formarea intelectuală și spirituală a propriilor copii, supraveghind îndeaproape procesul educațional în care sunt implicați copiii lui, aprobând sau dezaprobând și în anumite cazuri chiar interzicând anumite demersuri educaționale pe care le găsește a fi în neconcordanță cu valorile pe care le cultivă în familie, pentru binele suprem al propriului său copil.În calitate de părinți creștini, credem că este momentul să ne facem auzit glasul și să nu îngăduim ca educația copiilor noștri să însemne sexualizarea lor sau îndoctrinarea lor cu păcat, ci să luptăm pentru ca fiii și fiicele noastre să-și poată păstra mintea sănătoasă și corpul sănătos.

Numai în acest fel ne vom îndeplini corect mandatul de părinți responsabili, mandat despre care spun iarăși, că ne-a fost dat de Dumnezeu și nu de oameni.„Nu vă temeți de ei! Aduceți-vă aminte de Domnul cel mare și înfricoșat, și luptați pentru frații voștri, pentru fiii voștri și fetele voastre, pentru nevestele voastre, și pentru casele voastre!” – Neemia 4:14

sursa: https://www.facebook.com/nelu.filip.5