Current track

Title

Artist

Background

NOUTATE EDITORIALĂ: „Cum să avem o inimă fericită” de Vlad Schlezak

Written by on decembrie 6, 2020

Ne simțim mizerabil chiar în mijlocul binecuvântărilor? Suntem nemulțumiți deși avem multe motive de mulțumire? Gândim automat rău despre ceva bun, sau invers? Simțim ceva greșit și imediat facem ceva greșit? Suntem mereu nervoși, sau mândri, sau personalizăm în diferite feluri și apoi ne simțim rău?

Aceasta este O CARTE DESPRE o GÂNDIRE EMOȚIONALĂ și RAȚIONALĂ GREȘITĂ SPIRITUAL CREȘTIN, care ne va provoca emoții greșite și comportamente în consecință, lăsându-L de cele mai multe ori pe Dumnezeu în afara ecuației vieții. Este o carte și despre TIPARE DE GÂNDIRE GREȘITĂ (ATITUDINI). Omul alege atitudinea, deci o poate schimba. Gândurile mincinoase nu se înlocuiesc cu alte gânduri mincinoase doar pentru a ne simți mai bine! Gândurile greșite se înlocuiesc cu gânduri adevărate Scriptural și reale. Am propus soluții biblice. CRISTOS ne poate schimba, dar noi ne facem partea?

„Cum să avem o inimă fericită” în contextul acestor emoții și gânduri care ne inundă mintea este noul titlu de carte semnat de Dr. Vlad Schlezak. Proaspăt scoasă de sub lumina tiparului, cartea vine ca un suport spiritual și psihologic pentru fiecare dintre noi.

Cartea va fi disponibilă în: Anglia – online la www.carticrestine.co.uk la standul Bisericii Sfânta Treime Londra si Biserica Râul Sfânt. Și în România – disponibilă de săptămâna viitoare la standul librăriei Cireșarii, iar în următoarele săptămâni și în cele mai mari librării creștine din țară.

Dr. Vlad Schlezak este medic psihiatru creștin, fondator al Consilierii Creștine Multidisciplinare, pictor și autor crestin. Mai multe articole și cărți semnate de la Vlad Schlezak vedeți AICI!