Current track

Title

Artist

Background

PARTICIPĂ ONLINE la Conferința Națională de Asistență Socială 2020

Written by on noiembrie 19, 2020

De-a lungul anilor, Conferința Națională de Asistență Socială a jucat un rol important în promovarea perspectivelor și a abordărilor în asistența socială din România, dar și în pregătirea asistenților sociali și a personalului de specialitate din serviciilor sociale pentru a aplica practici eficiente de lucru.

În perioada, 26-28 noiembrie 2020, Centrul de Formare și Evaluare în Asistența Socială (CFCECAS) invită la cea de-a XII-a ediție a Conferinței Naționale de Asistență Socială. Ediția din 2020 va fi organizată ONLINE prin platforma ZOOM. Pentru participare este obligatorie înscrierea prealabilă completând FORMULAR DE ÎNREGISTRARE.

Echipa organizatorică a evenimentului vă pune la dispoziția participanților prezentări, dezbateri și analize pentru subiecte precum:

– Provocări și răspunsuri în asistența socială în contextul actual;
– Evaluarea și intervenția online;
– Riscuri și provocări în utilizarea internetului pentru intervenția în asistența socială – siguranța online;
– Practica bazată pe evidențe în intervenția și evaluarea online;
– Cum ne dezvoltăm și menținem reziliența într-un context de lucru în permanentă schimbare;

La Conferința Națională de Asistență Socială pot participa: Manageri de servicii sociale, publice și private, Șefi și coordonatori de servicii sociale și centre rezidențiale, Asistenți sociali care lucrează în servicii sociale, centre rezidențiale, unități medicale, UPU/CPU, CSM-uri, penitenciare, CJRAE, Personalul de specialitate din serviciile sociale, Cadrele didactice universitare din facultățile de asistență socială sau alte facultăți cu profil umanist, Studenții în asistență socială.

Participanții vor primi din partea CFCECAS un atestat de participare. Participarea costă 190 de lei pentru maturi și 70 de lei pentru studenți.

Conferința Națională de Asistență Socială este organizată de către Centrul de Formare și Evaluare în Asistența Socială -CFCECAS (www.cfcecas.ro) în parteneriat cu Asociația Asistenților Sociali din România – ASproAS (www.asproas.ro) și Federația Internațională a Asistenților Sociali, Europa – IFSW Europe.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta organizatorii evenimentului la adresa de email: office@cfcecas.ro.

Urmăriți zilnic ȘtiriCreștine.ro pentru a fi la curent cu cele mai importante evenimente creștine locale, naționale și internaționale. Vom reveni cu actualizări despre Conferința Națională de Asistență Socială 2020. Fii un creștine Informat! ȘtiriCreștine.ro te informează.