Current track

Title

Artist

Background

POST și RUGĂCIUNE pentru România!

Written by on septembrie 24, 2020

Sâmbătă, 26 septembrie 2020, Rețeaua de rugăciune pentru România și Alfa Omega TV ne cheamă la POST și RUGĂCIUNE pentru România. Ne rugăm în smerenie, uniți prin Duhul Domnului, Tatălui ceresc, pentru:

MILA LUI care biruie judecata, pentru îndurare, Har și binecuvântare pentru națiunea noastră! Nimicirea fricii de pandemie, a confuziei, a manipulărilor, a oricărui plan făcut de cel rău împotriva națiunii noastre;
PENTRU ALEGERILE LOCALE – ca oamenii pregătiți de Domnul să fie aleși în primării și prefecturi. Ne rugăm pentru siguranța procesului de votare, ca oamenii să voteze în număr mare, călăuziți de Domnul.
ALINIEREA României după voia Domnului – pe plan intern și internațional. Este o vreme de reașezare a națiunilor, a axelor de putere si de influență în lume. Să stăruim pentru alinierea benefică a României – parteneriate, alianțe, decizii – care afectează destinul țării.
PROTECȚIA, PACEA și STABILITATEA României în această vreme; pentru siguranța economică, alimentară si energetică a țării.
COPIII ȘI TINERII ROMÂNIEI – pentru protecția lor fizică, emoțională, spirituală, pentru eliberare de frică, pentru procesul de învățământ – să fie binecuvântat și călăuzit de Domnul.
Oprirea consecințelor distrugătoare ale pandemiei – protecția vieților, vindecare rapidă, fără urmări, creșterea imunității populației, vindecarea economiei afectate, resurse în țară pentru populație.
TREZIREA spirituală în România – să chemăm Numele Domnului peste noi, să cerem izbăvire de întuneric și moarte, să cerem ca Viața și Lumina Lui să inunde țara și poporul și să ne întoarcem la El – Isus Hristos Domnul și Mântuitorul nostru!

Doamne, ajută-ne și binecuvântează România!

Mirela și Tudor Pețan
Rețeaua de rugăciune pentru Romania și Alfa Omega TV