Current track

Title

Artist

Background

Povestea mântuirii unui traficant de droguri

Written by on iunie 11, 2021

Vindea droguri unor clienți importanți. Eddie Ramirez credea că este de neînvins. Nicio împușcătură în cap nu l-a oprit, și nici faptul că a fost călcat de un camion. Apoi, într-o noapte, un străin a apărut în camera lui Eddie. Ce i-a spus pentru a opri toată nebunia? Urmăriți!
Eddie Ramirez: Am fost împușcat în cap, am fost călcat de un camion, cu toate acestea, trăiesc. Poate Dumnezeu are un plan pentru viața mea.
În copilărie, Eddie Ramirez a venit în America cu așa-numitul zbor al libertății din Cuba în 1967. Tatăl său venise cu un an în urmă. El era agresiv și furios. Nu au fost niciodată apropiați.
Eddie Ramirez: Am fost păcălit, deoarece eu aveam nevoie de un tată în viața mea, iar el nu a fost alături de mine.
Când a împlinit 13 ani, părinții lui au divorțat. El și-a descărcat supărarea pe copiii din cartier, pe care îi bătea. Unii dintre băieții mai mari au observat cât este de dur și l-au implicat în traficul de droguri. În sfârșit, Eddie a avut parte de atenția după care tânjise.
Eddie Ramirez: Am avut nevoie de acceptare. Deoarece, așa cum am mai menționat, am fost păcălit. Am avut nevoie de acceptarea unei persoane mai în vârstă. Am avut nevoie să fiu acceptat într-un grup. Însă lipsea ceva. Am vrut să mă droghez.
În cele din urmă a devenit un traficant de droguri pentru clienți importanți. Un sentiment al puterii l-a împins tot mai mult pe drumul întunecat al dependenței de droguri.
Eddie Ramirez: Cauți mereu acea euforie pricinuită de droguri, pe care ai simțit-o prima dată. Nu mai era cale de întoarcere. Nu m-am putut opri în niciun fel. Aveam putere. Aveam bani. Oamenii mă căutau. Oamenii aveau nevoie de marfa mea. Eram nemilos și astfel simțeam că eu controlam situația.