Current track

Title

Artist

Background

Prea multă suferință pentru atâta inocență. Povestea lui Vladimir Cobasnian

Written by on iulie 16, 2020


Ni s-a rupt sufletul când l-am văzut pe Vladimir Cobasnian, un băiețel de 3 anișori chinuit de o boală cumplită – cancer la ficat. Atâta durere pentru atâta inocență, pur și simplu nu e drept, dar este realitatea pe care e nevoit să o îndure. Durere îndură și părinții lui, de când au aflat cumplitul diagnostic.

Cu lacrimi în ochi, Eugenia Cobasnian ne-a povestit cum s-a prăbușit efectiv pământul sub ea, aerul a devenit greu de respirat și lumina zilei greu de suportat de când își vede fiul suferind.

Vreau să fiu soacră cu nurori! Vreau să îmbătrânesc văzândui crescând! Știu că vreausună a moft, dar pentru mine e un strigăt din ultimele răsputeri… Vă rog pe fiecare în parte, ajutaține, ajutațimă să-mi recapăt speranța, ajutațimă să îi dau o șansă la viață acestui copil nevinovat!

Pe prichindel îl așteaptă 6 cure de chimioterapie, 20 de ședințe de radioterapie, un transplant și aproape jumătate de an de spitalizare. Totul costă 91.000€, o altă lovitură puternică pentru familia Cobasnian, care nici nu are puterea să viseze la o astfel de sumă!

Banii pot fi strânși cu ușurință de noi – cei care ne dorim să-l vedem pe Vladimir sănătos, vesel, jucându-se ca orice copil normal – prin trimiterea unui SMS cu textul „Vladimir” la numărul 8832. Costă doar 2€, un nimic pentru noi, dar o șansă enormă pentru el.

Cei cei care vor să fie alături de Vladimir pot dona și în conturile deschise de Asociația „Salvează o inimă”. Împreună, îl putem salva!